--> Керівництво луцького «тролейбусного» підприємства хочуть звільнити | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Керівництво луцького «тролейбусного» підприємства хочуть звільнити

6
2
Керівництво луцького «тролейбусного» підприємства хочуть звільнити
На Луцькому підприємстві електротранспорту очікуються кадрові зміни.

Про це стало відомо 26 квітня під час сесії Луцької міської ради.

Виконуючий обов’язки міського голови Ігор Поліщук зауважив, що наразі у міськраді «розглядають варіанти кадрових змін на Луцькому підприємстві електротранспорту».

«Ми бачимо, які проблеми існують з валідаторами – затягнувся перший етап їх впровадження і невідомо, коли ми перейдемо до другого», - заявив посадовець.

«Є нарікання на роботу ЛПЕ з боку мешканців, ми це все бачимо у ЗМІ. В такому режимі, як воно зараз працює, далі бути не буде. Підприємство електротранспорту не повинне бути повністю дотаційним з міського бюджету», - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коломойці зачищають компідприемства, що перед виборами використати адмінресурс.
Відповісти
А нетреба було Шибанутого в Луцьк пускати і автобуси в кредит брати .А тепер можна і прикритися що підприємство дотаційне,і через нього гроші з міського бюджету красти. Маршрутки познімайте в яких на ходу колеса відвалюються з 15 і 15а маршруту, придбайте пару нових тролейбусів .І буде підприємство прибутковим і без валідаторів.
Відповісти
Альо гараж, де в Луцьку маршрутки на 15 і 15а, там тролі вже давно їздять...
Відповісти
ЧЕРЧИК НЕ ВОДІЙ ЕКСТРА КЛАСУ, АЛЕ ВЕСЬ КОЛЕКТИВ ЛПЕ ПОВИНЕН БУТИ ЙОМУ ВДЯЧНИЙ ХО ЗА ТЕ, ЩО НА СЬГОДНІ ЮТРИМУЄ БІЛЬШ - МЕНШ ПРИСТОЙНУ ЗАРПЛАТУ. А ЩОДО ДО ПАНА ДИРЕКТОРА, ТО ТАКИХ ЯК ВІН І БЛИЗЬКО НЕ МОЖНА ДОПУСКАТИ ДО КЕРІВНИХ ПОСАД. ЄДИНА ЙОГО МЕТА - ЯК БІЛЬШЕ УРВАТИ У ВЛАСНУ КИШЕНЮ. ВЗАГАЛІ ЛЮДИ ДЛЯ НЬГО НІЩО. ДУЖЕ ЖАЛЬ, ЩО В СВІЙ ЧАС ЧЕРЧИК ПРОГРАВ СУД ЩОДО ЗАКОННОСТІ ПРИЗНАЧЕННЯ ПАНА ГРИЦЮКА ДИРЕКТОРОМ. ШИБА І КУБІЦЬКИЙ ВГРОБИЛИ ЛПЕ АВТОБУСАМИ, А ГРИЦЮК ДОВЕДЕ ЙОГО ДО ПОВНОЇ РУЧКИ ВАЛІДАТОРАМИ.
Відповісти
Почався укропівський армагедон підготовка до виборів і захвату свинячого корита. Це повна анархія
Відповісти
треба розглянути варіанти кадрових змін на всіх без виключення ЖКП, сімейні клани по 15 років рулять, толку 0, жодних реформ.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні