--> «Базарні війни» у Луцьку перенесли на прохання Генпрокуратури | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Базарні війни» у Луцьку перенесли на прохання Генпрокуратури

3
-6
«Базарні війни» у Луцьку перенесли на прохання Генпрокуратури
Луцькі депутати планували розірвати з облспоживспілкою договір оренди земельної ділянки під Завокзальним ринком, проте розгляд питання перенесли на прохання слідства.

Таке прохання озвучив депутат Олександр Волинець на черговому засіданні сесії Луцькради в середу, 26 квітня, пишуть «Волинські новини».

За його словами, наразі відбувається слідство щодо посадової особи Волинської облспоживспілки. Зокрема, близько двох місяців тому начальника юридичної служби організації затримали на хабарі, з приводу чого веде розслідування Генеральна прокуратура України.

Як пояснив Олександр Волинець, наразі у справі з’явилися нові обставини. Крім того, увагу в провадженні приділили відносинам обспоживспілки з міською радою. Тому надійшло прохання від слідства не розглядати згадане питання, поки тривають слідчі дії.

Нагадаємо, 17 березня цього року правоохоронці затримали начальника юридичного управління Волинської обласної спілки споживчих товариств в службовому кабінеті. 46-річний керівник структурного підрозділу облспоживспілки вимагав від приватного підприємця неправомірну вигоду за вирішення питання на його користь. Зокрема, надання відповідної документації, яка допоможе бізнесмену виграти суд проти обласної спілки споживчих товариств. За ці документи посадовець попросив «незначну» суму – 30 тисяч доларів США.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
оце мочать укропчики. але тут грамотно, через прокуратуру пішли, бознають як розворушать те осинне кубло- облспоживспілку, то підприємці їх на вилах з міськради винесуть і машини попалять.
Відповісти
Розкажи як ти напєшся то чому всцикаєшся?
Відповісти
Украл в своем стиле.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні