--> У літньому таборі під Луцьком - критична ситуація із туалетами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У літньому таборі під Луцьком - критична ситуація із туалетами

2
-7
У літньому таборі під Луцьком - критична ситуація із туалетами
У таборі «Ровесник» досі не вирішили проблему із вбиральнею, а до початку зміни лишилось трішки більше, ніж місяць.

Про це йшлося 25 квітня під час засідання постійної комісія міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, пише Волиньinfo.

Депутат Тарас Шляхтич поцікавився, яка ситуація із фінансуванням будівництва вбиральні у дитячому таборі «Ровесник», що у селі Забороль. Депутат зауважив, що скоро табір розпочне свою роботу.

Депутат пригадав, що комісія виїжджала до табору на день депутата – ситуація там критична із вбиральнею.

Начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан відповів, що на це передбачають 1, 2 мільйона гривень. На ці кошти планують побудувати санвузли, душові тощо.

Директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова зауважила, що поки гроші виділять, то не буде коли будувати – зміна починається на початку червня. За словами Єлової, за місяць 1,2 мільйона гривень нереально освоїти, а коли уже будуть діти, то будувати там не можна.

Вбиральню мають зробити там у належному стані, але це буде не раніше після закінчення зміни у серпні.

Депутат Сергій Була зазначив, що у Європі, коли організовують різні фестивалі масові, то ставлять спеціальні бокси, які забезпечують великий потік людей. Для цього не потрібно нічого будувати, а лише купити два бокси такі – один душовий, а другий для вбиральні. Цих коштів, які передбаченні на будівництво, вистачить, на думку депутата.

Голова комісії Павло Данильчук висловив пропозицію вивчити управлінню капітального будівництва це питання і на травневу сесію попросив повідомити депутатів про вирішення цієї ситуації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка сенсаційна новина, бля..ь
Відповісти
Памятаю цей табір)))) відпочивала там підлітком...краса, чистеньке повітря, друзів купа,харчували суперове,АЛЕ душеві,туалети- це капець. На наш час так і залишилось, а пройшло 18 років(((
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні