Гунчика визнали найгіршим губернатором за версією КВУ

6
-5
Гунчика визнали найгіршим губернатором за версією КВУ
Комітет виборців України склав "Рейтинг діяльності голів ОДА за І квартал 2017 року".

Про це повідомляє Українська правда із посиланням на сайт комітету.

Найгіршими, згідно з дослідженням, виявилися очільники Херсонської (Андрій Гордеєв), Черкаської (Юрій Ткаченко), Рівненської (Олексій Муляренко), Чернівецької (Олександр Фищук) та Волинської (Володимир Гунчик) областей.

Гунчик посів останнє, 24-е місце, він втратив у порівнянні з рейтингом 2016 року 5 позицій.

На думку експертів, яких опитав КВУ, керівники областей, які посіли останні місця у рейтингу, найближчим часом можуть втратити свої посади, якщо суттєво не покращать результати.

При цьому лідерами рейтингу, тобто найкращими губернаторами, названі голови Харківської (Юлія Світлична, 1 місце), Донецької (Павло Жебрівський, 2), Кіровоградської (Сергій Кузьменко, 3), Тернопільської (Степан Барна, 4) та Закарпатської (Геннадій Москаль, 5) обласних державних адміністрацій.

Оцінка базувалася на двох критеріях: показниках соціально-економічного розвитку регіонів та опитуванні місцевих експертів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так вже ж була вчора стаття на цю тему?
Відповісти
А можна тут на сайті посрати?
Відповісти
Звісно можна. Навіть нужно. Ви думаєте для чого ця новина публікується вдруге за добу?
Відповісти
Не у захист Гунчика але стаття "Комітету виборців" - це зі стелі :)
"Протидія незаконному видобутку бурштину" - так в області немає таких резонансних ЧП як у Рівненській або Житомирській областях майже кожного дня, по новинах це видно! І хоч це не заслуга Гунчика але і створення комунального підприємства по надрах Волині теж мінімалізувало цей незаконний промисел в області - прокол "експердів"! :)
"Зовнішня торгівля" - який кретерій тої торгівлі, а якщо врахуваті, що в області SKF, Кромберг, Модерн, Торчин... то тут, вибачайте, багатьом областям далеко до Волині!!!???
Ну так хто такі рейтинги складає? Чисто факти, а вони говорять про інше! :)
Відповісти
Приємно читати Ваш коментар - чітко, об"єктивно, незаангажовано
Відповісти
За "рейтингом" соцекномічного розвитку область посідає 13 місце, а на думку експердів - 24. Це банальна заказуха. Єх був колись КВУ як КВУ, а тепер - беруть гроші у місцевих донорів і пишуть усіляке лайно.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні