--> На Рівненщині затримали донеччанина, який обікрав церкву | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Рівненщині затримали донеччанина, який обікрав церкву

1
-1
На Рівненщині затримали донеччанина, який обікрав церкву
На зупинці громадського транспорту в селі Грем’яче, поліцейський помітив чоловіка напідпитку. 57-річний житель Донецької області в пакеті переносив ікони та церковне приладдя, - пише ЧаРівне із посиланням на відділ комунікації поліції Рівненської області.

У ході перевірки правоохоронці встановили, що все це чоловік поцупив у храмі.

Слідчо-оперативна група встановила, що цього ж дня вранці чоловік проник до храму через вікно. Там, добряче хильнувши вина, поцупив дві ікони, рушники та проскурки.

Під час спілкування із правоохоронцями чоловік пояснив, що мав намір продати вкрадене, аби заробити на проживання. Як з’ясувалося він уже тривалий час не має постійного місця проживання.

Чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вже повідомили про підозру у вчинення злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Правоохоронці перевіряють його також на причетність до скоєння інших аналогічних кримінальних правопорушень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А на роботу йти не пробував???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні