--> Гунчик – найгірший у рейтингу губернаторів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Гунчик – найгірший у рейтингу губернаторів

27
2
Гунчик – найгірший у рейтингу губернаторів
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик зайняв останню позицію у рейтингу губернаторів України.

Рейтинг складав Комітет виборців України на основі діяльності чиновників у першому кварталі 2017 року.

Оцінка базувалася на двох критеріях: показниках соціально-економічного розвитку регіонів та опитуванні місцевих експертів.

У першій п’ятірці рейтингу – голови Харківської, Донецької, Кіровоградської, Тернопільської та Закарпатської обласних державних адміністрацій.

Місця наприкінці рейтингу посіли Херсонська, Черкаська, Рівненська, Чернівецька та Волинська області.

Останнє місце в рейтингу посів керівник Волинської області Володимир Гунчик, який втратив у порівнянні з рейтингом 2016 року 5 позицій.

Одним із найменш успішних напрямків діяльності ОДА в першому кварталі стала зовнішня торгівля товарами. У І кварталі також мало місце зростання цін на споживчому ринку області.

Недостатньо ефективною, за словами експертів, є діяльність ОДА в напрямку боротьби з корупцією та в напрямку протидії незаконному видобутку бурштину.

На думку експертів, керівники областей, які посіли останні місця у рейтингу, найближчим часом можуть втратити свої посади, якщо суттєво не покращать результати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Это не удивительно! А правильно худший из худших!!!
Відповісти
Укропо-шакали вперед!!!!
Фас!!!!! Ату його!!!!!! Ату!!!!!!
Відповісти
Нормальний голова ОДА. Краще б рейтинг голів облрад показали, де Палиця є найбільший прогульник. Областю керує укропська рада ,а не ОДА.
Відповісти
Де він нормальний? Він з людьми спілкуватись не вміє, несе себе постійно зверхнє, я начальник - ти дурак! Це життєве кредо Гунчика скрізь де він працював, то що ще можна очікувати від такого... А буде він на посаді поки ПоРошен буде президентом і ніхто його і не посуне, бо в самого гаранта обойма дуже мала, а Гунчик, як сказано: "з президентом до гроба" так що... валимось далі :(
Відповісти
А звідки така обізнаність про те з ким і як він працював?
Відповісти
А то мало людей на автозаводі працювало :))))))))
Відповісти
То чому поприходило за ним з заводу?
Відповісти
Гав! ГАВ!!!ГАВ!!!!
Відповісти
Незабаром місцеві експерти будуть міряти "рейтинги" довжиною члена і товщиною пеніса, тому що всі решта методів вже вичерпані. Яким чином це буде відбуватись, сказати важко, але є сподівання, що винахідливі і креативні експерти щось придумають. Безвихідного становища не буває.
Відповісти
Це ми і без всяких рейтингів знаємо ))
Відповісти
А палиця найкращий в Європі Голова.
Слава Укропу!!!!!!!!
Разом і до конця!!!!
Відповісти
Як не стати "найгіршим", якщо УРКОПи продиху не дають і всіляко не те що палки - колоди в колеса пхають
Відповісти
Чого ви "мінусуєте"? Він - дійсно найгірший, але найгірший через те, що НІЯКИЙ. Він, як і його шеф займався "соплежуйством", замість того, щоб розвивати Волинь. Результатом такого млямляння став постійний конфлікт між ОДА і Адміністрацією, повний застій області, чим і скористались усілякі там фонди і офіси розвитку, фактично витіснивши своєю діяльністю роботу держави. Вливаючи скаженні кошти в волинян офіси розвитку та фонди вирішують проблеми, котрими мала б опікуватись держава. А недалекі волиняни сприймають це, як благо, не розуміючи, що їх нагло купують заради голосів на виборах. І всі гроші, витрачені, на так званий "розвиток" потім будуть надцятикратно повернуті за рахунок грабунку області. УРКОП замість того, щоб заставляти держчиновників працювати, своїми грошима замінив державу. Був би Гунчик мудрішим - приструнив би "Директорію" і "вибив" би в шефа фінансування Волині. Але розуму в старій компартійній голові не вистачило. От і результат...
Відповісти
А детальніше про конфлікт між ОДА і Адміністрацією можна? :)))
Відповісти
Ужасний конфлікт!!! Щоранку в ОДА приходять люди з адміністрації, б'ють нас і матюкаються...
Відповісти
Вас тільки цей пункт цікавить? Шкода... Ну, те, що обидва голови один одному руку подають лише в крайньому випадку - їх особисті справи (може, в когось грибок - ну от і не хоче заразити товариша). Хоча для осіб такого рангу ще ненормально. Те, що в приміщення облради/держадміністраціі просто так зайти неможливо "вартунці-пердунці" хутенько Вас завернуть (ну нема чого холопам бояр/князів турбувати своїми челобитними) - це просто вершина демократіі. Що один на підконтрольне іншому підприємство (в стінах тієї ж адміністраціі) маски-шоу" натравлює - типова европейська практика. Правда?
Відповісти
Голова ОДА подає руку голові адміністрації тільки в крайньому випадку то факт. Цікаво тільки, що ж то за такий випадок...
Відповісти
Вибачаюсь Ви праві - правильно читати "між ОДА і облрадою"
Відповісти
Ату його ату
Відповісти
а шо він зробив ??? а нічого...
Відповісти
Гуня,вазелін є?
Відповісти
скоро приїде новий на радість укропу. то вам не гунчик буде :-)
Відповісти
Пісєц буде попондопалу та його шахраям, зайняти таке місце перше але з заді. БПППППшникі так тримайтесь! Вас не згадає замучений край!
Відповісти
На рахунок шахраїв - ваші теж не пасуть задніх, а наступного разу, як УРКОП буде заявляти, що він "всерйоз і надовго" - кумуняки теж саме проголошували
Відповісти
Старого на пенсію( а то молодиться ). По районах з бабами їздить! Як не соромно?
Відповісти
Чекайте завтра аправержение від Головачук, який в неї шеф най-най! :)))
Відповісти
Якщо публікують такий рейтинг, то повинні вказати ті значення показників соцеконому де є недо..., порівняльна таблиця, вказати тих, як пишуть, "місцевих експертів", а то так кожен може взагалі свій рейтинг скласти і опублікувати :) Це булька з носа, а не вичерпна інформація! Це не захист Гунчика, в нього вистачає недоліків але рейтинги так не публікуються зі стелі!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні