--> У двох луцьких садочках мерзнуть діти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У двох луцьких садочках мерзнуть діти

0
3
У двох луцьких садочках мерзнуть діти
Дитячі садочки № 14 та 33 у Луцьку не опалюються через аварії.

Там нині потрібно терміново міняти труби теплотраси, - пише видання Волинські новини.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 25 квітня.

Як повідомила начальник міського управління освіти Зіновія Лещенко, у двох дитсадках тривожна ситуація. Сьогодні через аварію опалення в ДНЗ 14 та 33 немає.

Зі слів чиновниці, на ремонтні роботи потрібно близько 300 тисяч гривень. Крім того, потрібно ремонтувати систему опалення і в 19 садочку, оскільки

там не дотримується температурний режим. Тому для цього садочка потрібно виготовляти проектно-кошторисну документацію, щоб знати, скільки коштів треба на ремонт системи опалення.

А загалом, додає Зіновія Лещенко, в усіх садочках системи теплопостачання експлуатуються більше 30 років і скоро проблеми з цими комунікаціями будуть і в інших дитсадках.

Урешті, члени комісії пропонують розглянути виділення 320 тисяч гривень з вільних залишків на ремонт системи теплопостачання в ДНЗ № 14 та 33, та виготовлення ПКД на заміну системи опалення в ДНЗ №19.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні