--> Добудови луцької 13-ої школи не буде, поки не завершать 27-ому | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Добудови луцької 13-ої школи не буде, поки не завершать 27-ому

6
-2
Добудови луцької 13-ої школи не буде, поки не завершать 27-ому
У Луцьку планують спершу добудувати 27-ому школу, а тоді – взятись за 13-ту.

Про це стало відомо 25 квітня під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

«Каменем спотикання» під час засідання комісії стало питання про виділення майже півмільйона гривень на виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію луцької школи №13.

Зокрема, голова комісії Алла Надточій ("Самопоміч") запропонувала створити комісію з представників міської, районної та обласної рад, аби спланувати добудову школи.

Остання знаходиться на межі з Луцьким районом, з 530 її учнів – 116 мешканців району. Тож, на думку депутата, Княгининівська ОТГ повинна долучитись коштами до розбудови школи.

«Але ми повинні чітко розуміти, чи знайдемо кошти, щоб добудувати школу до кінця року? Думаю, не знайдемо, бо є ще 27-а школа, яку також потрібно добудувати, є садочки також», - зауважила обраниця громади.

Вона запропонувала спершу створити комісію, а вже тоді виділяти гроші на проектно-кошторисну документацію.

Заступник міського голови Григорій Пустовіт також запевнив, що пріоритет наразі – 27-ома школа, будівництво якої – на фінішній прямій.

Натомість депутат від «УКРОПу» Борис Смаль зауважив, що кошти на будівництво 13-ої школи можна знайти в обласному Фонді регіонального розвитку, а також голова Княгининівської ОТГ нібито заявила про свою готовність долучитись до фінансування.

Це питання планують обговорити на бюджетній комісії міської ради.
Теги: школи, луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А це нічого, що в Маяківську школу - їздять деякі діти з Луцька? Школа №13 в Луцьку, от і давайте гроші з бюджету, собі - ще встигнете накрасти
Відповісти
Правильно, відмивайте гроші на довгобуді, а старенька школа - нехай валиться, там немає де вчитися, не вистачає робочих кабінетів, хоча є багато дітей.
Відповісти
Скільки можна знущатись з дітей, працівників, батьків ЗОШ №13, годувати обіцянками?
Пані Алло, ви б поцікавились, скільки разів було виділено кошти на проектно-кшоторисну документацію і скільки разів ці кошти забирали на інші "потреби"? 27 школа - пріоритетна, а що в тому мікроарйоні стільки дітей, що 10, 19 ,26 вже не вміщують їх?
Відповісти
зайдітьв класи 10,19,26 - вони переповнені, навіть в сусідніх школах - теж. Школи не будувались нові в цьому районі скільки років?
Відповісти
докерувався Поліщук.А тупенький Смаль казочки розповідає.Хлопці керувати, це не критикою займатися
Відповісти
А хіба балалайка-пустовіт є заступником голови? Може хтось бачив наказ про його призначення? То на якій підставі він керує?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні