--> Відомий медіа-проект розповів про древню професію, яку зберегли у волинському селі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відомий медіа-проект розповів про древню професію, яку зберегли у волинському селі

0
4
Відомий медіа-проект розповів про древню професію, яку зберегли у волинському селі
Відомий медіа-проект Ukraїner розповів про унікального волинського майстра - бондаря.

У селі Чорниж Маневицького району майстер Сергій Соловей вже десятки років робить свою справу, - пишуть на офіційній сторінці проекту у Фейсбуці.

За часів радянської окупації його батько і дід були змушені переховувати інструменти для виготовлення бочок, таємно їздити на базар, їх невеличку власну справу не раз переслідували і палили бочки.

"Бочки ручної роботи в Україні поки що навіть дешевші за фабричні. Пан Сергій не скаржиться, що не має кому передати своє ремесло", -
йдеться у повідомленні.

Тепер він займається бондарством разом зі своїм сином, що нещодавно повернувся з АТО, замовлень їм вистачає на увесь рік.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні