--> У Ковелі розпочали будівництво третьої черги ЖК «Парковий квартал»* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ковелі розпочали будівництво третьої черги ЖК «Парковий квартал»*

0
0
У Ковелі розпочали будівництво третьої черги ЖК «Парковий квартал»*
У Ковелі розпочалося будівництво третьої черги житлового комплексу "Парковий квартал", проекту компанії "Інвестор".

Нагадаємо, у вересні 2016 року, як і планувалося, здали першу чергу ЖК, за 4 місяці власники нових квартир зможуть заселитися в свої помешкання у другій черзі.

Минулого тижня відповідно до проекту та графіку робіт почалося зведення третьої черги, в якій буде 64 квартири.

Як розповів директор компанії "Інвестор" Андрій Разумовський, будівництво відбувається за планом і вже наступного року ковельчани зможуть заселитися у нові, сучасні квартири в будинку, який відповідає європейським стандартам.

"Для нас дуже важливо, щоб наші клієнти отримували не лише квартиру, а й відповідну рекреаційну зону для оздоровлення та відпочинку. Поруч з будівлею став. Також ми облаштуємо вуличні спортивний та дитячий майданчики, міні-футбольне і баскетбольне поля", - каже будівельник.

Андрій Разумовський відзначив, що ковельчани оцінили житло в "Парковому кварталі" та розібрали майже всі квартири з другої черги. "Залишилося декілька квартир", - додав він.

Схвально про "Парковий квартал" відгукується й міський голова Ковеля Олег Кіндер. Він висловив сподівання, що співпраця з "Інвестором" обмежиться не лише цим житловим комплексом.

"Такі проекти змінюють обличчя нашого міста. Роблять його більш сучасним. Крім того сприяють розвитку міської інфраструктури", - мовив він.

******

До слова, спеціально до початку робіт на третій черзі будівництва ЖК "Парковий квартал" "Інвестор" робить знижку для покупців перших 10-х квартир. Ціна за квадратний метр - лише 10 000 гривень.

Зацікавилися? Хочете жити в "Парковому квартал"? Тоді телефонуйте 068 300 20 10, відділ продажів: вул. Глібова, 8б, м. Ковель.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні