--> Луцькі перевізники і чиновники поговорять про якість послуг | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі перевізники і чиновники поговорять про якість послуг

4
3
Луцькі перевізники і чиновники поговорять про якість послуг
У Луцьку зберуть місцевих перевізників, щоб обговорити якість надання транспортних послуг.

У п'ятницю, 28 квітня о 14.00 у кабінеті №105 Луцької міської ради відбудеться нарада з перевізниками міста щодо якості надання послуг, - повідомили у луцькій мерії.

Присутні будуть начальник управління транспорту і зв'язку Анатолій Миронюк, директор департаменту економічної політики Олександр Озінович та перший заступник міського голови Григорій Недопад.

Так, на нараді обговорять якість послуг, що надаються перевізниками, стан танспортних засобів, а також обговориться доцільність підняття вартості проїзду.

Нагадаємо, у луцькій мерії обіцяли зібрати перевізників, аби обговорити з ними моральні аспекти роботи і ціну за проїзд.

В.о. міського голови Ігор Поліщук зауважив, що в міську раду надходить багато скарг від лучан, незадоволених якістю пасажирського перевезення.

Зокрема, містяни кажуть, що містом їздять «перекошені», старі маршрутки, а їх водії не дотримуються правил дорожнього руху, правил етики та моралі.

Нагадаємо, з 1 квітня проїзд у луцьких маршрутках коштує чотири гривні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка невдоволеність якістю? Її - просто нема, тої якості,в більшості випадків - сараї на колесах з мурлом за кермом. Та купіть з 20 тролейбусів в поляків, і маршрутки або стануть людськими, або хай їдуть на...
Відповісти
Для чого стільки маршруток їздить по маршруту тролейбуса 15,15а незрозуміло? Тільки забруднюють Луцьк .Зараз тролейбуси їздять як маршрутки , швидко на зупинці незачикає ані сикунди .
Відповісти
Я за тралейбусы.Маршрутки ползут и при том всегда грязно в салоне.
Відповісти
Потрібно маршруткам надати статус не таксі, а автобуси. Все одно вони їздять як автобуси і зупиняються лише на зупинках. І всіх передати одному господарю - комунальному автотранспортному підприємству.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні