--> У Києві затримали російського злодія в законі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Києві затримали російського злодія в законі

2
-10
У Києві затримали російського злодія в законі
Київська поліція затримала «злодія в законі», уродженця Грузії, який керував автокрадіями в Україні. Про це повідомляє Захід.НЕТ із посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції Києва.

Як стало відомо, уродженець Грузії перебував у Києві близько року. За цей час він організував кілька злочинних груп, які займалися викраденням автомобілів та крадіжками з машин і прикривав їх.

Оперативники затримали Джошуа Гела на прізвисько «Гела Тбіліський» під час «ділової» зустрічі у ресторані в центрі міста.

«51-річний громадянин Росії був коронований у 1996 році у Москві. У Київ приїхав у минулому році і створив кілька злочинних груп, організовував кримінальні «сходки», підтримував зв'язок із кримінальниками, які живуть поза законом. Також відомо, що «Гела Тбіліський» заохочував молодь долучатися до діяльності злочинних груп», – йдеться в повідомленні правоохоронців.

Крім того, поліція з'ясувала, що в Києві, Миколаєві та Херсоні «злодій у законі» прикривав діяльність злочинних груп, які діяли за двома напрямками – крадіжки з автомобілів та заволодіння автівками. «У минулому «Гела Тбіліський» був неодноразово судимий за тяжкі злочини (розбої, правопорушення, пов’язані з незаконним обігом наркотиків), тож добре знається на кримінальних традиціях і живе за «поняттями», – наголосили правоохоронці.


Наразі чоловікові скорочено термін перебування в Україні, вирішується питання щодо його видворення до РФ із забороною в’їзду на три роки.

Нагадаємо, 5 квітня київські поліцейські затримали та видворили з України кримінального авторитета «Гія». А 11 квітня поліція затримала кримінального авторитета на прізвисько «Вало». Обидвоє також є вихідцями з Грузії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Грузини рулять...
Відповісти
втік з Грузії до нас на Україну.... Нормальні грузини в Грузії живуть. Всі грузини в Україні - кримінальні злочинці. Вони ні дня ніде не робили і не роблять, і не будуть робити ! ( 1-2 чоловіки на цілу Україну порядних знайдеться)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні