--> Активісти зривають концерт Олі Полякової у Рівному | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Активісти зривають концерт Олі Полякової у Рівному

6
-8
Активісти зривають концерт Олі Полякової у Рівному
Напередодні виступу епатажної співачки Олі Полякової активісти заявили в поліцію про замінування театру, де мав відбутися концерт.

Відповідне відеозвернення співачка оприлюднила у Фейсбуці.

Вона зазначила, що раніше рівненські активісти вже піднімали питання її виступу, мовляв співачка виступає у так – званих «ДНР» та «ЛНР», а також в окупованому Криму. Згодом же почали запевняти, що справа не в антиукраїнських настроях співачки, а у тому, що під час війни «танці на крові» не доречні.

Оля Полякова відзначила, що після повідомлення про замінування, правоохоронці евакуювали глядачів з приміщення (близько 700 осіб), однак сама Оля залишилася біля будівлі.

Натомість співачка пообіцяла написати заяву в поліцію за шантаж, погрози та наклеп.

І додала, що концерт відбудеться за будь-яких обставин.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому такий вибірковий підхід до артистів? А слабо до 1+1 під'їхати і висловити своє "фє" до того, що на такому "патріотичному" кАналі транслюють шоу "Голос" де бере участь Потап, що у Лізі сміху судді Ласточкін і Лірник, що постійно знімаються у російських камеді-шоу - що слабо? А ті шоу мільйони людей дивиться, а тут на концерт пару сотен прийшло, чого до Полякової прикопались?!
Відповісти
що ти проти мене маєш?
Відповісти
а Оля тут при чому? шоколадки перестаньте жерти, цигарки не купуйте - хіба не чули про те куди гроші від продажу цигарок ідуть?
Відповісти
Я не зрозумів, нема чим зайнятись? Ідіть люструйте кого-небудь, чи оборотнів в погонах пошукайте....
Відповісти
Сивий чмо ранене!!!!
Відповісти
Та все понятно з тим "правим сектором". Банда вони, що прикриваються патріотизмом. Нічим не кращі за клептократів при владі, лишень по своєму унікальні. Ні програми, ні конкретики, ні дотримання закону, лишень вибіркове їхнє власне "націоналістичне правосуддя".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні