--> Луцький патрульний візьме участь в «Іграх нескорених» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький патрульний візьме участь в «Іграх нескорених»

0
5
Луцький патрульний візьме участь в «Іграх нескорених»
Патрульний поліцейський з Луцьку увійшов до складу збірної України «Ігри нескорених».

22-23 квітня у Києві відбувся заключний етап національних змагань «Ігри нескорених», за підсумками якого визначили склад збірної України, що представлятиме нашу державу у вересні на змаганнях «Invictus Games-2017» у Торонто (Канада), - повідомляє прес-служба патрульної поліції Луцька.

Інспектор Патрульної поліції Луцька Сергій Торчинський представив Волинь у трьох видах програми та здобув срібну нагороду у змаганнях зі штовхання ядра.

Делегував патрульного на змагання Волинський регіональний центр фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт», оскільки Сергій є учасником АТО, який свого часу воював на Сході та отримав важкі поранення.

Відбір спортсменів на «Ігри нескорених» розпочався в Україні ще 1 листопада 2016 року: відтоді спортсмен наполегливо тренувався і готувався до відповідальних змагань.

Довідково:

«Ігри нескорених» – міжнародні спортивні змагання серед військовослужбовців та ветеранів, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або внаслідок виконання службового обов’язку.

У 2017 році відбудуться вже треті міжнародні змагання «Ігри Нескорених», однак свою збірну Україна представлятиме вперше.
У змаганнях у Торонто 23-30 вересня візьмуть участь збірні команди військових Афганістану, Австралії, Канади, Данії, Естонії, Франції, Грузії, Німеччини, Італії, Нідерландів, Нової Зеландії, Великої Британії, США, Йорданії, Іраку, Румунії та України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні