--> «УКРОП» хоче вивести «неугодних» членів виконкому | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«УКРОП» хоче вивести «неугодних» членів виконкому

11
-7
«УКРОП» хоче вивести «неугодних» членів виконкому
Серед проектів рішень на сесію Луцької міської ради, що відбудеться цієї середи, є проект рішення про виведення зі складу виконкому 12 членів, які не є прихильниками політики «УКРОПу».

Про це у Фейсбуці повідомив лідер фракції «Народний контроль» Луцької міської ради Павло Данильчук.

Зокрема, серед претендентів на виліт є колишні заступники мера Тарас Яковлев, Сергій Григоренко, Юрій Моклиця, Андрій Киця, а також екс-секретар Луцькрдади Юлія Вусенко.

Виключити з списку хочуть також керівника волинського осередку партії "Солідарність" Романа Романюка, члена партії «Солідарність» Сергія Романчука та голову Ради голів ОСББ Луцька Романа Бондарука. А ще - голову громадської ради при луцькому міському голові Олега Бондарука, старшого викладач кафедри економіки та безпеки підприємства СНУ імені Лесі Українки Ореста Маховського, представника спілки ветеранів АТО Сергія Денисенка.

Натомість у виконкомі хочуть бачити в.о. мера Ігоря Поліщука, його заступників Григорія Недопада, Олександра Рачкова, громадського активіста Ігоря Алєксєєва. А ще – голову правлання «ОСББ по вул. Карпенка-Карого,9» Валерія Копача та в.о. голови ГС «Спілка воїнів АТО Волині» Олександра Серватовича.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хочуть узаконити дерибан
Відповісти
Пора красти, поки вибори затягуються. Все одно в Швейцарюю тікати. А ці селюки хай потім розбираються що до чого
Відповісти
Укроп робить фальшстарт перед виборами. Небути Поліщуку мером після цих провокацій.
Відповісти
Гандон!!!!
Відповісти
Скоро город забере знов континіум...і правильно зроблять , піонери невміють керувати то свиней пасти.
Відповісти
Континіум - це свора злодюг і корупціонерів, які бадяжать бензин і щодня залазять лучанам у кишеню через "Луцьктепло" і афілейовані структури
Відповісти
Луцьктеплом вже континіум не рулить""ЯК МАЛЮТІНА НЕ КРАДЕ ТО ПОДИВІТЬСЯ Я РЕМОНТИ І ОКНА МІНЯЄ :: МОЛОДЕЦЬ МАЛЮТІНА ТАК ТРИМАТИ МИ ТЕБЕ ЛЮБИМО. ТІЛЬКИ ЗАРПЛАТУ ПІЛНІМИ ПРОСТИМ ЛЮДЯМ.
Відповісти
ЛУЧАНИ!!! ВЖЕ!!!,настала пора робити ВИСНОВКИ!!!,допоки жидва ще тільки починає "господарити". Ще мить і всі ми будеио в глибокій ЖОПІ!
Відповісти
Не в )/(опі, а в УРКОПІ...пі...пі...пі
Відповісти
Я все місто під Укроп зажену і лучани продадуться нам тільки стій-дивися
Відповісти
РОМАНЮКОВИХ ставлеників вимітають , а дорогих --СВОІХ наставляють , щоб рулити і кишені баблом напхати .УЧНІ ....папи Палиці !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні