Ревнива волинянка встромила ножа у живіт коханцю-білорусу

0
2
Ревнива волинянка встромила ножа у живіт коханцю-білорусу
На Волині жінка поранила ножем білоруса.

У суботу, 22 квітня, до Ратнівського відділу поліції надійшло повідомлення від лікаря, про те, що до районної лікарні з ножовим пораненням доставили 24-річного громадянина Республіки Білорусь, -
інформує прес-служба волинської поліції.

Виявилося, що чоловіка поранила його співмешканка, 23-річна жителька району.

Напередодні інциденту пара перебувала на гостинах у спільних знайомих. Після повернення додому між ними, на грунті ревнощів, виникла суперечка. Під час сварки волинянка вдарила білоруса ножем у живіт.

«За цим фактом 23-річній мешканці Ратнівського району слідчі оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваній загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі», – повідомив Володимир Канонік, начальник Ратнівського ВП ГУНП у Волинській області.

Триває досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні