--> Волинські волейболістки - у ТОПі на чемпіонаті України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинські волейболістки - у ТОПі на чемпіонаті України

0
-4
Волинські волейболістки - у ТОПі на чемпіонаті України
Визначили переможців та призерів чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд Суперліги 2017 року.

Змагання відбувалися з 20 по 22 квітня в місті Южному, - йдеться у дописі на Фейсбуці начальника управління з питань фізичної культури та спорту Юрія Волинця.

У першій грі 2-го фінального туру між командами «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ» (м.Тернопіль) - «Волинь-Університет-ОДЮСШ» (м.Луцьк) в запеклому протистоянні, лучанки в останній партії здобувають перемогу (15:13) і виграють гру № 3:2 (25:12, 25:16, 18:25, 22:25, 15:13).

Tаким чином, лучанки обійшли конкуренток в турнірній таблиці, завдяки більшій кількості перемог - дві проти однієї при однаковій кількості очок - по 6.

Друга гра «Білозгар-Медуніверситет» (м.Вінниця) – «Волинь» (м.Луцьк) жевріла надією на позитивний перебіг подій. Перша партія за вінничанками. У другій — перемога лучанок. Проте дві наступні партії, на жаль, за “Білозгаром”, які здобули перемогу з рахунком 3:1 і в підсумку вперше завойовуювало “срібло” цьогорічного чемпіонату.

На якому місці розташуються призери, повинен був визначити останній матч чемпіонату, в якому лучанки грали з семикратним чемпіоном країни - южненським «Хіміком».

У суботу, 22 квітня, южненчанки перемогли «Волинь» в мінімально для цього потрібних трьох партіях 3:0.

Отож, золото отримав южненський «Хімік». Срібло цьогоріч заслужив вінницький «Білозгар», а Луцьк - бронзовий призер. Тернопіль залишився за бортом волейбольного свята.

За підсумками кращі команди нагороджені кубками та дипломами Федерації волейболу України.

Також призом в номінації “Краща догравальниця” була відзначена лучанка – Людмила Осачук.

Сезон Суперліги 2016-2017 років став для луцької волейбольної команди «Волинь-Університет-ОДЮСШ» (м.Луцьк) найуспішнішим за останні чотири роки. Варто зауважити, що за підсумками цьогорічного сезону, гравцям команди присвоять почесне звання “Майстер спорту України”.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні