--> За що Ігорю Поліщуку та заступникам хочуть дати премії і надбавки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

За що Ігорю Поліщуку та заступникам хочуть дати премії і надбавки

12
-4
За що Ігорю Поліщуку та заступникам хочуть дати премії і надбавки
На сесії Луцької міської ради депутати планують встановити розмір премій і надбавок, які отримуватимуть в.о. міського голови та заступники.

Відповідні проекти рішень з’явились на сайті міської ради.

Зокрема, якщо рішення «Про умови оплати праці секретаря міської ради, виконувача повноважень міського голови» буде прийнято, Ігор Поліщук щомісяця і з нагоди професійних свят отримуватиме премії.

Також він зможе отримати матеріальну допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки та матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань в розмірі середньомісячної заробітної плати.

Окрім цього, на сесію виноситься проект рішення «Про умови оплати праці заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради». Йдеться про Григорія Недопада, Костянтина Петрочука та Олександра Рачкова.

Заступникам планують встановити щомісячну надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи, розроблення проектів нормативно-правових актів та проведення експертизи проектів таких актів у розмірі 70 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років.

Також вони отримуватимуть матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі середньомісячної заробітної плати.

Премії заступники мера отримуватимуть на умовах колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом виконавчих органів Луцької міської ради.

Зауважимо, Григорій Пустовіт досі офіційно не призначений заступником міського голови, бо ще керує підприємством.

Питання про зарплати в.о. міського голови та заступників депутати розглянуть на сесії 26 квітня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще нічого не зробили,а премії вже ділять
Відповісти
Питання: " А,які в них можуть бути ВИСОКІ! досягнення у праці?" Відповідь:"Протирати штани на кріслах і наживати (в кого ще немає) геморой". А цей прищавий шмаркач за своє життя і цвяха не забив,а вже високі досягнення в нього є. Не смішіть мої старі яйця.
Відповісти
Які нафіг надбавки?? За що??
Ще ніфіга не зробили і не зроблять
Відповісти
Цікаво в якому ще місті мер наркоман????В нас тількі?
Відповісти
Так їх ще ніхто не вибирав.Жителі міста ще не зробили вибір мера.Як все швидко відбуваеться.Нехай працюють поки що на мінімальній.До виборів.
Відповісти
Під керівництвом цих телепнів(крім Недопада) міська рада котиться в глибоку с......ку.Нема Романюка і нема роботи
Відповісти
До речі...всі надбавки і премії за непосильну працю...за рахунок наших податків...в тому числі з нашої непосильної мінімальки
Відповісти
А чому тільки 70 процентів? Беріть вже 200, ну щоб по повній програмі.
Відповісти
Суко, передавай до ВР свідоцтво про смерть Романюка, хай вибори призначають.
Відповісти
А скажіть за що надбавки і добавки бібліотекарям? За заслуги і за надто важку працю,за стаж матеріалку та соціалка у розмірі 5 тисяч. В директорвів зарплата 12 тисяч, а в простих бібліотекарів 5.Коли поліцейь\ські і будвельники мають 6-7. тисячЗа що? Хай хтось поцікавиться,що вони роблять? Скільки туди йде реальних читачів, а не 80 проц.дописаних.Як мені сказали, я не повірила.А чи потрібно 13 бібліотек в Луцьку.Хто в них ходить.А платники податків платимо на ци дармоїдів податки.Школи закривають, а без бібліотек ну ніяк не можна обійись.Хто бере і читає ці книжки.А ніхто.Хто коли перевіряв ці бібліотеки і бачив,що там коїттся. А там комунізм.Роблю ксерокс, а гроші записую сама на якусь бумажку,яку зробили на компі.Це, що за облік.Яким законодавством це затверджено.Державна установа,яка фінансується з бюджету. Всі платні послуги облікуються неофіційно.Де термінал, де квитанція чи розхідний касовий ордер?А куди ця бумажка йде в карман директору.Як можна цю бумажку назвати обліком грошей,яку зробили самі і сама директор підпсала.Це якийсь дурдом.
Відповісти
.Нехай розкажуть як вони просрали 16000000.00 гривень.І МОЖЕ їм пора відшкодувати збитки місту.
Відповісти
За те ,що люди мерзли у квартирах!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні