--> У Луцьку біля «Гостинця» квіти продаватимуть лише до кінця року | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку біля «Гостинця» квіти продаватимуть лише до кінця року

1
2
У Луцьку біля «Гостинця» квіти продаватимуть лише до кінця року
Продавці квітів, які торгують на проспекті Соборності, працюватимуть ще до кінця цього року.

З 1 січня наступного року всі контейнери знесуть, а підприємці або шукатимуть інше місце роботи, або ж перепрофілюють свою діяльність, - пине інтернет-видання Волинські новини.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 24 квітня.

Так, відповідно до рішення міськвиконкому від жовтня минулого року, всі кіоски з квітами, розташовані на проспекті Соборності, мають бути знесені.

Як повідомив представник підприємців Юрій Анцух, бізнесмени просять кількамісячну відстрочку демонтажу, аби вони могли розпродати свій товар.

«Ми розглянули всі пропозиції, шукали місце, але там немає сенсу вести цей бізнес. Тому вони просять час, щоб перепрофільовувалися. Вони планують до нового року продати залишки і переорієнтувати свій бізнес», - пояснив він.

Заступник міського голови Олександр Рачков повідомив, що днями відбулася нарада з виконувачем повноважень міського голови та керівниками профільних управлінь. З його слів, земельна ділянка для колишнього будинку побуту не формувалася ні за чиїм зверненням.

Тому є пропозиція продовжити термін перебування цих кіосків, але за умови, що ці кіоски не розташовані на комунікаціях. З його слів, продавці можуть там розташовуватися максимум до кінця року, на що, власне, і погоджуються підприємці.

Директор департаменту муніципальної поліції Юлія Сиротинська повідомила, що перевіряли законність розташування цих споруд на проспекті Соборності на звернення одного зі структурних підрозділів.

Крім того, надійшло звернення від підприємців, на яке ще покійний міський голова наклав резолюцію, що торгівлю на згаданому місці дозволили до 1 травня 2017 року.

З її слів, муніципали погоджуються з тим, аби до 31 грудня квіткарі звільнили цю ділянку. Якщо ж виникнуть спори, чи судові процеси, додала вона, тоді долучать до матеріалів результати голосування комісії і звукозапис засідання.

Урешті члени комісії погодилися, що квіткарям варто перенести строк демонтажу кіосків до 31 грудня 2017 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а алкогольний сурогат - можна продавати, чи також перенесуть точку, або перепрофілюють бізнес?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні