--> «У Володимир туристи не поїдуть», - історик | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«У Володимир туристи не поїдуть», - історик

3
7
«У Володимир туристи не поїдуть», - історик
Київський історик, який родом з Володимира-Волинського, прокоментував транспортну проблему, через яку туристи не поїдуть до Володимира.

"У Володимир-Волинський туристи не приїдуть. Не приїдуть тому, що з міста не можливо нормально виїхати. З автостанції. З квитком, де буде вказано номер місця в автобусі і точним часом відправлення", - пише Віталій Скальський на своїй сторінці у Фейсбуці.

Науковий співробітник Інституту історії України НАН України зазначив, що туристи планують свої маршрути завчасно. І купують квитки теж завчасно.

За словами історика, з Луцька до Володимира купити завчасно через інтернет квиток на автобус не проблема. А з Володимира до Луцька – проблематично, оскільки квитки продаються за добу. І тільки на три рейси – о 5.30, 10.20 та 11.55.

"От уявіть собі туриста вихідного дня з Луцька, який хоче вранці приїхати у Володимир, а увечері поїхати додому. Він не зможе спланувати поїздку і купити заздалегідь квитки. Бо квитки продаються тільки за добу. А останній автобус до Луцька, на який можна купити квиток з місцем відправляється об 11.55. Інші рейси (а їх таки чимало, кожні 20-30 хвилин) є транзитними, тому купити на них квитки можна тільки, коли автобус приїде на автостанцію", - пише Віталій.

Це означає, що за 5 хвилин треба побачити, що потрібний автобус приїхав, вирахувати, що там є вільні місця, добігти до каси, вистояти чергу та добігти на платформу.

"Це не враховуючи злу крикливу тітку-контролера, яка затуляє собою вхід в автобус наче плотина ДніпроГЕСу дніпрові води", - зазначив чоловік.

За словами Скальського, спокійно місто можна покинути лише до обіду.

"Звичайний турист такої логістики не витримає. Звичайний турист поїде деінде", - резюмував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
туди "туристи" їдуть тільки з однією метою )))
Відповісти
Автор трішки перебільшує, не потрібно за 5 хвилин побачити потрібний автобус, добігти до каси, а потім добігти до платформи.
Відповісти
Бля... європеєць сталічний
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні