--> Журналістка з Луцька пішла працювати на канал «112 Україна» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Журналістка з Луцька пішла працювати на канал «112 Україна»

2
11
Журналістка з Луцька пішла працювати на канал «112 Україна»
На початку наступного тижня в ефірі телеканалу "112 Україна" дебютує нова ведуча - Тетяна Іванська. Вона вестиме студію LIVE і програму "Вечірній прайм" з 24 квітня.

Як відомо, Тетяна Іванська - лучанка. У 2005 році закінчила факультет журналістики Луцького гуманітарного університету. Працювала на Волинському телебаченні, де була, зокрема, ведучою прямих ефірів.

Коли переїхала до Києва, певний час працювала на радіо "Вести".

На каналі "112" Іванська працюватиме в парі з Павлом Кужеєвим в студії LIVE в будні з 17:00 до 19:00, а у програмі "Вечірній прайм" — з 22:00 до 00:00, пише сайт каналу.

За словами Тетяни, "112 Україна" вона обрала за свободу слова, яка для Іванської безцінна.

"На жаль, в Україні не так багато площадок з оперативними новинами і свободою вираження своєї думки, яка нічим не обмежується. А свобода — вона безцінна. Тому я тут, на "112 Україна", — коментує Тетяна Іванська.

У Тетяни великий досвід роботи на українському, польському ТБ, а також на українських радіостанціях. Крім того, вона пише сценарії до телевізійних ток-шоу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і правильно зробила що втекла в Київ, а Волинське "колгосп тв" - треба вже давно закрити, тільки бабло проїдають, можна і Аверс, але він приватний, державні кошти не виртачаеє, але толку з нього - теж мало.
Відповісти
Вперше таку бачу і чую що в нас є телебачення
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні