--> Для оновлення українських доріг потрібно 60 років | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Для оновлення українських доріг потрібно 60 років

0
-5
Для оновлення українських доріг потрібно 60 років
Якщо Україна й надалі будуватиме нові дороги такими темпами, то знадобиться щонайменше 60 років для оновлення дорожнього покриття.

Про це в коментарі УНН заявив економічний експерт Юрій Гаврилечко.

“В Україні не будуються дороги, а робиться вигляд, що якимось чином щось відбувається на дорозі. Це не є будівництво доріг...
З 2011 року в Україні було побудовано і відремонтовано, за офіційною статистикою, 3 тисячі кілометрів доріг. Це найбільше за роки незалежності. Загалом, в Україні мережа автомобільних доріг — близько 170 тисяч км. Відповідно, якщо такими темпами будувати нові дороги, то нам на це потрібно близько 57 років”, — сказав експерт.

Ю.Гаврилечко також зауважив, що більшість компаній, які сьогодні будують дороги, - дискредитовані, а тому поки не з’явиться нормальний ринок та прозорі правила гри на ньому — говорити про якісне будівництво доріг не варто.

“В Україні потрібно створити певні умови і стандарти, а також механізми відповідальності компаній, які будують дороги. Якщо не буде конкретних умов, стандартів і відповідальності, якщо хоч одна ланка з цього випадає, то доріг не буде”, — зазначив він.

Нагадаємо, очільник “Укравтодору” Славомир Новак пообіцяв створити чорний список недобросовісних підрядників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні