Заступники в.о. мера Поліщука не впевнені у спільному майбутньому, - політолог

7
-2
Заступники в.о. мера Поліщука не впевнені у спільному майбутньому, - політолог
Нові заступники Луцького міського голови Григорій Пустовіт та Костянтин Петрочук, які також є депутатами міськради, не впевнені у спільному майбутньому з УКРОПом.

Таку думку висловив політолог, керівник громадської організації «Асоціація молодих політологів і політиків» Олександр Новосад.

«Перші кроки нової команди показують, що двоє нових заступників очевидно не збираються складати депутатські мандати, щоб мати запасний аеродром. Значить нема 100% впевненості у тривалому новому політичному майбутньому. А з депутатськими значками вони не зможуть бути членами виконавчого комітету ради, тобто повноцінно брати участь в управлінні містом», – вважає експерт.

Також він переконаний, що результати виборів міського голови можуть здивувати усіх, а мером здатна стати поки «не засвічена» у Луцьку особа.

«Думаю, зараз та унікальна ситуація, коли можна просто «зліпити» нового кандидата. Наприклад, хто на початку 2006 року був упевненим, що переможе Богдан Шиба? Він давно був політиком волинського масштабу, але з Луцьком до того мало асоціювався. Не думаю, що Ігор Поліщук навіть на даний момент має значну впізнаваність, і тим більше підтримку серед виборців. Просто авторитет керівника не росте отак швидко в настроях мас. Швидка інформаційна кампанія впродовж двох місяців однозначно базуватиметься на рейтингу Ігоря Палиці та партійному бренді, але паралельно на перспективу Ігорю Поліщуку потрібно працювати вже на власний авторитет», – каже політолог.

На його думку, у боротьбі за головне крісло міста візьме участь чимало учасників: не лише прогнозовані кандидати від УКРОПа та Континіума.

«Підтримка Континіумом котрогось із кандидатів може бути як значною (в т.ч. фінансовою), так і зовсім символічною. Зокрема, обмежитись допомогою спеціалістів із організації виборчої кампанії, серед яких багато креативних людей. Континіум звичайно може бути відкритим чи таємним гравцем або взагалі не брати участі. Однак, я б не став звужувати місцевий політичний процес. Серед представників команди Блоку Петра Порошенка достатньо бізнесменів та депутатів, здатних профінансувати кампанію гідного кандидата у міські голови. І таке бажання з’явиться не лише в них... На відміну від 23 округу, Луцьк – «занадто цінний приз», щоб його просто отак віддавати», – вважає Олександр Новосад.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лучани вже натішилися роботою укропівців,континівців і інших "РОБОТЯГ". З провладних партій ні один кандидат не стане мером.Це однозначно!!! Подивимось на кандидатів на протязі висування і зробимо висновок.
Відповісти
Скоро скажете, що вони інопланетяни І змушуватимете вам вірити ? Дурня , маячня. Все пізнається у порівнянні . Все покаже час
Відповісти
За Яручика можна було б проголосувати, але він не піде кажуть (((
Відповісти
А хіба обов'язково і членом виконкому бути?)
Відповісти
Навіть фейковий Укроп сам не впевнений що він довго протягне з зальотним козачком Палицею
Відповісти
Гнилий укріп завдяки баблу палиці і продажних шкур високо злетів, але низько буде падати. Трішки нижче, ніж риги. Справа в часі, і зовсім недовгому. Тоді теж одного дня закінчиться хитка і тимчасова ера цих лжепатріотів. А Континіум виставить достойного кандидата, і грошей не пошкодує.
Відповісти
І буде дальше цілий Луцьк працювати на достойного кандидата від Континіума, так як вже 20 років працює. Всі статки фірми Континіум вкрадені, не зароблені, у Волинян. Голосуйте за кандидата від Континіума і буде вам щастя :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні