На Волині повісився школяр

1
-8
На Волині повісився школяр
У селі Літогоща Рожищенського району повісився одинадцятикласник.

Трагедія сталась у середу, 19 квітня, - пише Район. Рожище.

17-річного Олександра знайшли повішеним в дровітні, яка належить його бабусі. Відомо, що хлопець проживав разом із матір'ю та вітчимом. Батько помер. Напередодні в сім'ї виник невеликий конфлікт на побутовому грунті.

Старшокласник пішов ночувати до баби, що, за словами односельчан, робив неодноразово. Ніби ніщо не віщувало біди. Олександр попросив постелити ліжко, сказавши, що незабаром прийде та вийшов на вулицю. А вранці, 20 квітня, юнака знайшли повішеним.

Як повідомив керівник Рожищенського відділення поліції, підполковник поліції Олександр Басалик, наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 ст. 115 ККУ (Умисне вбивство), тіло Олександра направлено на судово-медичну експертизу.

Нагадаємо, нещодавно у Луцьку 15-річний підліток покінчив життя самогубством.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Боже, що з дітьми коїться.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні