Лучанам холодну воду поки не відключатимуть

2
-3
 Лучанам холодну воду поки не відключатимуть
«Волиньобленерго» зачекає з відключенням електроенергії «Луцькводоканалу».

Перемовини між енергетиками та міською владою відбулись 19 квітня, - розповів перший заступник міського голови Григорій Недопад «ВолиньPost».

Під час переговорів вдалося домовитись, що обленерго отримає гарантійні листи про зобов’язання водоканалу погасити наявні борги. Відтак, поки «Луцькводоканалу» електроенергію не вимикатимуть.

За словами Недопада, тільки за березень держава по субсидіях не переказала комунальному підприємству понад 3 мільйони гривень, звідси – і величезні борги.

Як варіант виходу із ситуації у мерії розглядають можливість виділення коштів із міського бюджету для часткового погашення заборгованості. Це питання вивчатиме профільна комісія міськради.

Нагадаємо, в обленерго заявили, що готові вимкнути постачання електроенергії кільком об’єктам водоканалу, в тому числі Омелянівському водозабору, який постачає воду у район вулиць Володимирської, Львівської та ЛПЗ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
та хай виключають, буду пиво пити замість чаю.
Відповісти
До виборів укропи готові і в дупу усіх цілувати а потім раком поставлять
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні