На Провідну неділю у Володимирі-Волинському пустять додаткові маршрутки

0
-10
На Провідну неділю у Володимирі-Волинському пустять додаткові маршрутки
Перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук провів нараду з місцевими перевізниками, де вирішував проблему довезення жителів на кладовище «Федорівське».

Матвійчук закликав перевізників зробити максимум для того, аби в людей не виникало проблем із тим, як дістатися на могли рідних та близьких, - повідомили у мерії.

Перевізники запевнили, що зроблять усе від них залежне, а якщо конкретно, то «пустять» у неділю, 23 квітня, як мінімум, 9 додаткових рейсів на кладовище «Федорівське»: маршрут №14 до обідньої пори курсуватиме з селища цукрового заводу на кладовище «Федорівське».

Крім того, два додаткових рейси автотранспорту «АТП 10707» курсуватимуть на кладовище «Федорівське» з центру Володимира-Волинського, один – з військового містечка.

Курсуватимуть маршрутки з інтервалом у 10-15 хвилин, тож проблем із тим, як навідати могили близьких, не повинно виникнути ні в кого.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні