--> На Волині на місці недобудови відкрили садочок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині на місці недобудови відкрили садочок

1
-5
На Волині на місці недобудови відкрили садочок
У Ковельському районі відкрили новий дитячий садочок.

Більше 20-ти років жителі села Уховецька чекали на відкриття дошкільного навчального закладу, що відбулось у середу, 19 квітня, - повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Аби розділити радість офіційного відкриття на свято завітали голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, голова Ковельської районної державної адміністрації Віктор Козак, голова Ковельської районної ради Андрія Бруїла та депутат райради Олександр Титомир, помічник народного депутата Степана Івахіва Наталія Малинецька, а також директор ТзОВ «Будова» Володимир Оксентюк.

Перерізавши стрічку, усі присутні піднялись на другий поверх дошкільного навчального закладу, де відбувся невеличкий концерт.

Окрім ремонту та обладнання садочку, привели в лад прилеглу територію. Зокрема, в цей день також відкрили новий ігровий майданчик.

Нині дошкільний навчальний заклад відвідує 36 діток, однак розрахований він на 75. Тому, в майбутньому, поруч з двома групами, планують відкрити ще й третю.

"Сьогодні в Уховецьку маємо приємну подію: недобудова, яка багато років мозолила очі, постала перед нами як відновлений дитячий садочок", - зазначив Володимир Гунчик.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не Малинецька, а Маленицька!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні