До Луцька приїхала Христина Соловій

3
-5
До Луцька приїхала Христина Соловій
До Луцька із презентацією сольного альбому «Жива вода» приїхала львівська співачка Христина Соловій.

Напередодні концерту дівчина люб’язно спілкувалася зі своїми шанувальниками під час брифінгу та роздаючи автографи у торгово-розважальному центрі «ПортСіті».

Нагадаємо, що Христина Соловій була учасницею телешоу «Голос країни» у 2013 році. Вона привернула уваги публіки тим, що відмовилася виконувати попсові російські пісні.

Тодішній член журі Святослав Вакарчук був захоплений співом дівчини і сьогодні є її продюсером.

За словами Христини, вона прислухається до Вакарчука, а також цінує поради своєї матері, яка є викладачем хорового співу.

Молода співачка зізналася, що її мама вважає спів доньки недосконалим, проте зупинятися Христина не збирається і навіть через десять років все одно бачить себе на сцені.

Під час вечірнього концерту у драмтеатрі Христина Соловій пообіцяла виконати не лише пісні із альбому «Жива вода», а й заспівати ще кілька нових пісень, які ввійдуть до нового альбому, запланованого на осінь.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто це така?
Відповісти
Просто дуже красива дєвочка. А що?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні