Показали кадри з місця вбивства Каті Литкіної з Нововолинська

0
1
Показали кадри з місця вбивства Каті Литкіної з Нововолинська
На черговому судовому засіданні у справі 16-річної Каті Литкіної оприлюднили відеозапис із місця вбивства.

Про це повідомляє Радар.

«Це було страшніше за всі фільми жахів. Але підозрюваний зберігав спокій. Півгодини безперервного жаху, і ти знаєш, що це не кіно. Суддя, що головувала на процесі у Ковелі, відкрила навстіж вікно, хоча на вулиці було дуже холодно. Мама вбитої Каті заридала й вибігла із зали, - пише авторка повідомлення, журналістка Наталя Камишникова.

Дивилися два диски з відеозаписом огляду місця, де виявили тіло дівчини.

Тоді на терикон третьої шахти (це околиця Нововолинська) прибула поліція. Фіксували на відео двічі: упітьмі, після 22-ї години, і вранці після 8-ї.

"Усі ми вдивлялись у ті кадри, повільно й важко усвідомлюючи: оце те, на що вони перетворили легку, веселу, мрійливу, неймовірно чарівну дівчину.

Дивились усі, крім юного підозрюваного – 16-річного Назара Статочнюка і його матері. Ці двоє старанно не підводили очей навіть тоді, коли всі ми ціпеніли від побаченого", - написала журналістка.

Нагадаємо, що Катю Литкіну з Нововолинська розшукували по всій Волині після того, як 1 серпня 2016 року дівчина пішла з дому і не повернулася.

І лише 11 серпня її тіло знайшов батько поблизу шахти №3.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні