Ремонт луцьких доріг, які постраждали від зими, завершать лише влітку

0
-3
Ремонт луцьких доріг, які постраждали від зими, завершать лише влітку
У Луцьку латають ями на дорогах, які найбільше постраждали взимку.

Про це стало відомо 19 квітня під час оперативної наради у Луцькій міській раді.

Директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась розповів, що поточні ремонти уже провели на вулицях Глушець, Рівненській, проспектах Волі, Відродження, гарячим та холодним асфальтобетоном полатали ями на всіх дорогах міста.

Проведено роботи на вулицях Ковельській, Окружній, Гордіюк, Парковій, перехресті Шевченка-Набережна, Рівненській, Винниченка, проспекті Відродження. Комунальники уже використали 43 тонни «холодного» асфальтобетону.

На найбільш зруйнованих ділянках доріг, що утворилися внаслідок різких перепадів температур, проводиться фрезування асфальтобетонного покриття. Такі роботи уже провели на Набережній, Ковельській та Окружній.

Аварійно небезпечні вибоїни засипають відфрезованим асфальтобетоном. На грунтових та щебеневих вулицях проводилось грейдування.

Повне відновлення доріг після зими обіцяють завершити до червня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні