Одні лучани просять включити опалення, інші вимагають цього не робити

8
-2
Одні лучани просять включити опалення, інші вимагають цього не робити
Чимало лучан просить включити опалення, ще більше – виступає проти цього. Однак жодного офіційного звернення з цього приводу «Луцьктепло» так і не отримало.

Про це стало відомо 19 квітня під час оперативної наради у Луцькій міській раді.

Директор ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна розповіла, що зараз багато лучан просить відновити теплопостачання, однак ще більше містян вимагає цього не робити.

Відтак, на підприємстві вирішили, що вмикатимуть тепло лише за умови, що отримають заяву, підписану усіма мешканцями будинку. Однак, поки таких заяв ніхто не подавав.

«Окремі квартири чи стояки ми включати не можемо. До того ж по місту процес включення тепла займає три дні, тобто ми три дні включатимемо, три дні грітимемось і ще три дні виключатимемо його. Сподіваємось, що до кінця тижня температура повітря підвищиться до нормативних показників», - зауважила посадовиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мабуть ті хто просить не вмикати опалення не мають дітей
Відповісти
Дітей здайте в інтернат .там тепло ((робочі Луцьктепла. так роблять
Відповісти
Коли цей бомонд с..ний перестане називати біле чорним, а чорне білим? Ви перестанете вважати людей бидлом чи ні? Малютіну чекає доля Башкаленка.
Відповісти
Якщо директор немає своеї думки а слухає. когось; то перо в ж..у і на вулицю
Відповісти
А ти Малютіна керуєшся яким законом? Хто дав право так знущатися над людьми. Де є такий закон,що мешканці тобі вказють включати чи не включати тепло.Є постанова Кабмну і температурний показник на вулиці. Ти порушуєш закон і повинна за це відповідати.Гнати тебе корупцінерку давно пора. А то прийдемо візтмемо за ноги і викинемо. Бо ми мерзнемо, а ти керуєшся вовчими законами.Як можна таку дурню придумати.А може ці пальнуті мешканці скажуть взагалі не вмикати тепло,бо не мають чим чиим платити.І ти буеш слухати. В суд потрібно тебе подавати
Відповісти
ПРАВДИ НЕМА МИ СЛЄСАРЯ ПОЛУЧАЄМ 3000 ТИС А В КОНТОРІ ДЕБІЛЬНІ 8--12000 ТО ДЕ ПРАВДА НА ЩО ДИРЕКТОР ДИВИТЬСЯ.ГНАТИ ТАКОГО ДИРЕКТОРА
Відповісти
Тільки у нас, так вміють економити!!!! Коли на вулиці тепло, кочигарити,а холодно вимикати опалення!!!!!!
Відповісти
У нас командує всім Кравчучка О.В. а директор тільки на бумазі.то про яку там правду люди Ви добиватесь.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні