Як луцькі католики відсвяткували Великдень

0
10
Як луцькі католики відсвяткували Великдень
На Великдень усіх католиків Луцька прийшов привітати секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук.

На вулиці міста разом зі своїми батьками вийшли найменші парафіяни, - інформує прес-служба Луцької дієцезії Римо-Католицької церкви.

"До Господнього вівтаря діти, молодь та представники парафіяльних спільнот принесли різні дари, які є символами Христового Воскресіння, а також ті, які міццю Святого Духа були перемінені у Тіло та Кров Спасителя", - йдеться у повідомленні.

На завершення Урочистої Святої Меси настоятель парафії о. Павло Хом’як привітав усіх присутніх з світлим святом Христового Воскресіння.

До цих привітань приєднався єпископ ординарій Віталій Скомаровський, який також згадав що саме у свято Воскресіння Ісуса Христа, свій 70-ти річний ювілей святкує багаторічний ординарій Луцької дієцезії, а тепер єпископ-сеньор Маркіян Трофим’як.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні