--> Луцький журналіст йде в армію | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький журналіст йде в армію

7
9
Луцький журналіст йде в армію
Луцький журналіст йде на строкову службу у Національну гвардію України.

Про це журналіст «ВолиньPost» Антон Бугайчук написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Друзі, хто ще не знає, я припиняю журналістську діяльність, бо іду на строкову службу у Нацгвардію. Призов в нашій країіні ніхто не відміняв, а "косити", коли в нас війна на сході, якось немає бажання», - зауважив юнак.

«До того ж це хороший шанс поділити життя на "до" і "після"», - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То ще Котлюка забери, а ще там он Панафідін так палко готується... :))) Слабо тим "писакам" так як Антон, колінки затремтіли? :)))
Відповісти
Для лахів це. Нічого туди йти - марно втрачений рік життя. Краще б, як Панафідін власним прикладом популяризував спорт чи, як Мірик, займався волонтерством!
Відповісти
Панафідін - це той що і маму рідну за гроші "фонду" і боса продасть? :))) Да таких і журналістом важко назвати - заказушники, от хто він і йому подібні!!!
Відповісти
Ото то новина!
Відповісти
Це достойна інформація. Впевнений, що Антон виконає святий борг перед Конституцією, чесно відслужить і живим-здоровим повернеться додому. І, справді, буде ділити своє життя на "до" і "після". Людина, яка служила в армії, вміє усе: випрати і випрасувати собі сорочку, осідлати коня чи гармату, змурувати тимчасову піч, помити кружкою води казарму площею 0,5 га, подарувати ЖІНЦІ квіти, пришити гудзик. Колишній служивий ніколи не вийде на вулицю в нечищеному взутті, небритий, пом’ятий, як ніби переночував в пральній машині. Я з сумом дивлюсь на тих, хто "уник" служби за 300-400 доларів, має довідку про "плоскостопність", "енурез" ("мочиться" в штани), "кардію", "спинну грижу" і ще десятки "хвороб". На 100% деградовані люди. Молодь мого покоління служила в армії, навіть служили легкі інваліди в будівельних батальйонах, а хто мав справжні вади чи був "нє годєн к строєвой" (так писали у військових квитках), той плакав і заздрив друзям, яких проводжали на службу. До таких з недовірою ставились дівчата, перешіптуючись"...він не служив в армії...". Антоне, служи і повертайся додому. Твої журналістські дані знадобляться у військовій частині, де ти проходитимеш службу. Після служби ти напишеш щось цікаве: журналіст бачить те, чого не бачать інші люди. Щастя тобі і сили. Будь обережний. Після служби навіть поцілунок коханої дівчини буде солодшим. А пишуть тобі тут «коменти» євнухи з перерахованими вище мною «хворобами» і «довідками».
Відповісти
Що ти мелеш старий хер? не висовуйся і не сором прізвище
Відповісти
А чому б не виконати свій обов"язок Гузю, Пирожику та іншим, які корчать з себе патріота шириною роззявленого рота?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні