--> У Польщі прикордонники побили сім'ю українців, - свідки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Польщі прикордонники побили сім'ю українців, - свідки

8
-7
У Польщі прикордонники побили сім'ю українців, - свідки
На польському пункті пропуску Медика польські прикордонники побили українську родину.

Про це написав Роман Тарасів у спільноті Мостиський контрабандист.

За словами чоловіка, люди відстояли близько 8 годин в черзі, рухаючись в сторону України. Після чергового запуску, батько побіг поруч в супермаркет "Бедрьонка". В цей час поляки почали запускати машини. Син водія 16-18 років сидів на пасажирському сидінні і чекав на повернення батька.

Згодом до нього підійшли польські прикордонники, які наказали йому пересісти за кермо і без батька їхати в сторону України.

Після відмови вони відкрили автомобіль і почали витягати силоміць хлопця, поваливши його на дорогу, пробували одягнути на нього наручники.

"При тому навмисно намагалися зламати йому руку, що обурило навкруги всіх людей. Батько, який повертався з супермаркета, як кожен нормальний мужчина, повідштовхував від сина прикордонників захищаючи його. В сутичці постраждала старша жінка, яка їхала з ними і намагалась захистити хлопця", - зауважив Роман.

Автор допису зазначив, що на захист сім'ї прийшли десятки людей з черги, які не дали закувати сім'ю.









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сигаретчики поводяться як бидлота, тому і ставлення поляків до них. Ця сімейка неправа, прикордонники діяли законно, а контрабандисти по моралі.... Через таких голодранців не можна спокійно переїзджати кордон.
Відповісти
Дідо, здрисьни.
Відповісти
Пора називати усе своїми іменами поляки завжди відносилися до українців як до БИДЛА.
Українці їдучи в Європу старайтеся швидко переїхати цю країну навіть і не виходити з авто на території польщі. Тут вас ніхто за людей не рахує.
Відповісти
Не до українців відносяться, як до бидла, а до бидла відносяться , як до бидла...бо більшість ведуть себе належним чином... блядь більшість сигаретників- ведуть себе як мудаки, тому й ставлення відповідне. До людей які нормально себе поводять, ставляться добре будь де...
Відповісти
Дзідзьо слухай ти жовч суспільства,бачу ти активний в багатьох коментарях так послухай друже я би тобі радив не виписувати і не критикувати все підряд бо є такі сили які прийдуть до тебе і порвуть тобі сідло твоє смердюче за твою критику
Відповісти
Радік, напевно ти не в курсі , що будь хто має право на власну думку, хто сказав, що більшість думає правильно. Ми не в північній Кореї. Кожен правий по-своєму
Відповісти
Точніше дідо
Відповісти
Мудак кинув машину з жінкою та дитиною у черзі, а сам побіг у супермаркет. Бо селюк нехотів виїхати до стоянки магазину. Мало дали, потрібно було ще депортацію зробити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні