Перша всенічна під Луцьком: як святили паску в буремні 90-ті. СТАРІ ФОТОГРАФІЇ

1
5
Перша всенічна під Луцьком: як святили паску в буремні 90-ті. СТАРІ ФОТОГРАФІЇ
У 1995 році в приміщенні чеського костелу в Боратині після десятиріч танців і кіно відкрили церкву.

Старі фотографії із першої всенічної, яка служилася на великодень. опублікував Віктор Чухрай на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Перша Всенічна у селі Боратин у нововідкритій церкві воздвиження Чесного Чреста у 1995 році. Мої односельчани на освячені пасок у своїй церкві! Ми вже село, а не "дєрьовня"! Церква відкрита у приміщенні чеського костелу (до 1948 року, а потім у нас там був клуб, кіно і танці). Перший настоятель отець Віктор, на крайньому фото за частиною громади, що приймала активну участь у становлені храму", - розповів про відкриття храму фотограф.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
зараз обалванили і молодь . раніше тільки старі ходили а зараз і молодь)) а все через відсутність науки в державі. простіше ж вірити в казки про воскресіння і поклонятись попу ніж думати як цей світ живе насправді
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні