Кварцяний продовжить керувати Федерацією футболу Волині

0
-8
Кварцяний продовжить керувати Федерацією футболу Волині
Віталію Кварцяному вдалося залагодити конфлікт з керівництвом Федерації футболу України та залишитися біля керма Волинської федерації футболу.

В кінці минулого року в Федерації футболу Волині трапився конфлікт, який призвів до втручання в справу ФФУ і призупинення членства ФФВ в українській федерації, що загрожувало подальшою ліквідацією нинішньої волинської федерації на чолі з Кварцяним, - пише sportarena.

Однак, днями Кварцяний таки владнав усі проблеми з ФФУ і пішов на певні поступки перед членами ФФВ, погодившись скликати і провести позачергову Конференцію ФФВ у відповідності з усіма статутними вимогами організації і ФФУ.

У лютому 2017 призупинили членство Федерації футболу Волині через проведення нелегітимної конференції обласної федерації 1 грудня 2016 року.

Тоді багато її учасників не були чітко поінформовані про час проведення конференції, де з колективних членів ФФВ виключили кілька федерацій, керівництво яких не було лояльним до Кварцяного.

Нагадаємо, Віталій Кваряний паралельно з посадою глави ФФВ займає пости президента і тренера Волині, а також є депутатом обласної ради Волинської області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні