--> «Стару квартиру віддала сироті, а собі купила нову», - директорка луцького притулку для собак | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Стару квартиру віддала сироті, а собі купила нову», - директорка луцького притулку для собак

30
12
«Стару квартиру віддала сироті, а собі купила нову», - директорка луцького притулку для собак
Очільниця луцького комунального підприємства "Ласка" Богдана Новарчук пояснила, звідки взяла нову квартиру.

Про це Богдана Новарчук написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Вітаю усіх з наступаючим Великоднім святом. Хочу побажати усім побільше добра у серці та на життєвому шляху. Чим більше ми віддаємо, тим більше отримуємо. До прикладу, моя всіма обговорювана квартира. Ніколи б про це б не заговорила і не написала, якби не широкий розголос до цієї справи. Я протягом 10 років допомагаю дітям, у яких є проблеми - знайти житло або вийти зі складного положення, у яке вони потрапили", - йдеться у дописі.

"Перша дівчинка, якій я допомогла була Іванка, дівчинка була з особливими потребами, мама її здала в Інтернат, за той час мама померла, а двохкімнатну квартиру, яку мама заповіла Іванці, дивним чином держава забрала і продала, в той час міським головою був А. Кривицький. Я будучи журналістом зайнялася цією справою, дівчинці виповнилось 18 років і її виселяли з гуртожитку, іти їй було нікуди. Спільними зусиллями різних служб – ми таки добилися для дівчинки житло, щоправда менше ніж передбачалось по заповіту", - пише Богдана Новарчук.

Також зоозахисниця розповіла, що таких історій в неї безліч. Багатьох дітей вона забирала додому, одягала, годувала, знаходила їм родичів, які могли про них подбати.

"Я ніколи не розповідала ЗМІ ці речі, бо вони не стосуються роботи КП, яке я очолюю. Так само, як і купівля квартири. Щодо неї. Минулого року я забрала до себе жити дівчинку, яка на той момент була вагітна, і в якої померла мама. Цю дівчину, я знала раніше, її мама дружила з моєю тіткою (яка проживає в Італії), тобто це не просто підібрана на вулиці, як у вище описаних історій", - розповідає Богдана Новарчук.

"Дівчині потрібна була допомога і я взяла її до себе в однокімнатну квартиру. Ми пройшли багато всього разом, в дитини, яку вона носила виявилась кіста в легені, одну з легень довелося видаляти в Києві після народження. Лікарі висловили побоювання, що дитині при такому стані важко буде жити з моїми тваринами (коти, сліпа шиншила, і в той час ще з нами жив песик, якого на даний момент прилаштували) і все це в однокімнатній квартирі, яка дісталася мені після смерті мої мами по спадку", - додає жінка.

"Але Бог завжди допомагає тим, хто робить добро, мої сусіди за безцінь запропонували купити їхню квартиру. Я віддала всі свої збереження і продала все золото, крім маминого перстня, який вона перед смертю мені подарувала – і купила квартиру. Свою однокімнатну я віддала дівчині і її синочкові, там же їх приписала", - зазначає захисниця тварин.

Жінка розповіла, що вона з тваринами перебралась в розвалену, нову, абсолютно без ремонту квартиру. Перед тим, як вселитись довелось проводити дезінфекцію - були там і клопи, і кліщі, і таргани і ще якась дивна живність.

"Прошу, творіть добро і воно повернеться сторицею. А всіх ЗМІ прошу перед тим, як публікувати матеріали, спитайте мене, я завжди даю відповіді на всі питання, щоб потім не виникало матеріалів з назвою: «не відомо де?», «за які гроші?». Всім бажаю смачної паски, любові у серці та щастя", - каже Богдана Новарчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Микола бачиш який бінес можна зробити на наших дворових суках
Відповісти
Ой свята Дана! Кіко ж то золота треба мати, щоб квартиру купити)))
Відповісти
А чому не задекларувала золотішко?!
Відповісти
А тараканів клопів і щурів чим травила? Тим самим, чим собак в кп Ласка?
Відповісти
А де ще є квартири по 6 тисяч доларів? Хочу купити теж
Відповісти
Дана, ніхто в нас серед сусідів таку квартиру не продавав, не бреши нам
Відповісти
Хачю власті і дєнєг!!!!!! Тра ще подумати на яку тєму заказати статті про тую Дану чи то пак про Ласку. Може хто якого компроматіка підкине?
Відповісти
А що за власть та якi грошi в притулку? А скiки можна вкрасти? Якщо я стану директором, то як швидко квартиру куплю? Менi теж кидайте компромати!!! Я теж хочу красти державнi кошти, вбивати собак своєю властю i хочу квартиру купити!!!!
Відповісти
Про те що робиться в ГО чуємо, про Дану вже скоро бігборди будуть розвішані , мо хто вам підкине компромат про те як то спрваи йдуть у приватних притулках і готелях для тварин ? В яких квартирах їхні керівники живуть , на яких машинах катаються і саме цікаве - а скільки просять за день прожиття тваринки у такому закладі ?
Відповісти
Готель для тварин призначений для того, щоб заробляти кошти, людина його побудувала за власний кошт і має п право встановлювати свої тарифи ні перед ким не відчитуючись. А Дана наживається за рахунок платників податків і благодійників, обманює населення і міжнародні організації. Сподіваюсь, що прийде час, коли за корупцію у нас будуть давати реальні терміни.
Відповісти
створи собі приватний притулок, потім розповісиш
Відповісти
Це клініка, медицина тут вже нічим не допоможе. Сусідів, які віддали за безцінь квартиру - в студію!
Відповісти
Дану треба в Лiпiни на лiкування!!!! Вона ж хвора i вiд цього страдають тварини в КП. Люди!!! Як така людина може бути вiдповiдальна за стiльки життiв? Собак сотнями труiть щуриною труткою , а за грошi, що на собак видiлили, квартири купляє (((
Відповісти
Дану треба в Лiпiни на лiкування!!!! Вона ж хвора i вiд цього страдають тварини в КП. Люди!!! Як така людина може бути вiдповiдальна за стiльки життiв? Собак сотнями труiть щуриною труткою , а за грошi, що на собак видiлили, квартири купляє (((
Відповісти
Боже, люди, які ви всі заздрисники, шо ж ви в чуже життя лізете, нехай собі купляє хоч вілли, хоч десятки машин. Сидять і паряться звідки в неї нова квартира, нове шуба, ще може що? Не мало в тому приюті робиться, щодня читаю дописи про Ласку, вам би тільки когось пообсирати, видно своє життя не дуже цікаве
Відповісти
Група з усiэю правдою на фейсбук : https://www.facebook.com/groups/409585149433934/?ref=bookmarks#
Група з усiэю правдою в ВК : https://vk.com/club144925415
Відповісти
А почему группа закрытая, если там вся правда? Или вы не заинтересованы донести правду до большинства?
Відповісти
В групi в ВК э компромати, якi на час слiдства, засекречен, тому група поки що закритаi. Заходьте на групу в фейсбук, вона вiдкрита для всiх вже.
Відповісти
Тому що є непрохані гості які можуть туди завітати
Відповісти
в кожного правда своя , на жаль
Відповісти
бреше,я раз попросила допомогти ,вона гордо відказалася,говорила хамовито
Відповісти
Дана - вбивця!!!!!! Вона тварин вбиває , а квартиру за краденi гроши купила.
Відповісти
люди добрі де ви набрались стільки жовчі покайтесь свято наближається
Відповісти
Як так можна, де совість? Купити квартиру...це ж вообщє.... Найгрішніше зі всіх грішних гріхів . Я собі купив квартиру,мої батьки колись купили, мої друзі покупляли собі квартири, я й не знав,що в нас в країні це заборрнено робити. Мама працювала в Італії ,купила в Луцьку двушку на Соборності. Це якась проблема ,що людина собі купляє житло? Не віллу ж в Межигіррі Дана побудувала з золотим унітазом. А простеньку квартирку в Луцьку. Біда чорна,треба про таку новость писати в змі. Село і селяни...
Відповісти
вона директор комунального підприємства, за які зароблені гроші вона могла купити?тільки за крадені
Відповісти
Ніхто навідь не задумався де б жила та дівчина з дитиною і як би робила операцію на легеню якби не Дана. Я знаю як їм було важко. але врешті- дитину вилікували і дівчині є де жити. Дякую Дана за твою доброту і відповідальність. Ти рятуєш не тільки тварин а й людей. Таня.
Відповісти
яка дівчина?яка дитина?це все брехня від новарчук
Відповісти
Чому мій коментарій не опублікували?
Відповісти
Новарчук привласнила мiй гуртожиток i моэ золото i залякала що якшо буду жалiтися то вб'э мого останнього котика що ще вiд мами залишився i маму менi нагадуэ. Все вона бреше!
Відповісти
О!!!! Скільки тут неадекватів попостилося
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні