У вбивстві волинського військового підозрюють мешканця Львівщини

0
-5
У вбивстві волинського військового підозрюють мешканця Львівщини
У нанесені смертельних побоїв для волинського військового-контрактника, підозрюють жителя Львівської області.

Про це розповів начальник Володимир-Волинського міського відділу поліції Михайло Бобик, - повідомляє Район. Володимир-Волинський.

За результатами розтину померлого після бійки військовослужбовця 14-ї ОМБр, як розповів начальник поліції, смерть наступила внаслідок отриманої черепно-мозкової травми, заподіяної сильним ударом по голові.

Підозрюваним у нанесені побоїв, які спричинили смерть контрактника, є військовослужбовець цієї ж бригади, 1998 року народження, уродженець Львівщини.

Затримання підозрюваного відбуватиметься згідно норм статті 208 КПК України. Нині вирішується питання про застосування до військовослужбовця певної міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, вночі 13 квітня, близько 00.35 години на чергову частину зателефонувала невідома особа, котра повідомила, що біля одного з розважальних закладів міста розгорілася бійка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні