Могли бити руками і ногами - поліція прокоментувала нічну трагедію у Володимирі

0
-7
Могли бити руками і ногами - поліція прокоментувала нічну трагедію у Володимирі
Обласна поліція дала перші коментарі стосовно нічної трагедії у Володимирі-Волинському

Нагадаємо, вночі, 13 квітня,вбили 25-річного військовослужбовця 14 ОМБ, що дислокується у м. Володимир-Волинський.

Заступник начальника слідчого управління ГУ НП у Волинській області Максим Новицький розповів, що виклик у чергову частину надійшов приблизно о 2.40. Повідомили - на вулиці лежить понівечений чоловік.

Його завезли до лікарні, однак на ранок він помер, так і не опритомнівши.

Поліція уже встановила того, хто міг скоїти злочин. Це військовослужбовець тієї ж частини, 19-річний мешканець Львівської області. Обидва чоловіки тієї ночі вживали спиртне. Між ними виникла суперечка і вони побились. В результаті 25-тирічний контрактник отримав травми несумісні з життям.

Підозрюваного у вбивстві уже затримали. Нині він у СІЗО очікує міру запобіжного заходу. У випадку, якщо його вину доведуть, чоловік сяде за грати на 7-10 років.

"Уже є висновки судово-медичної експертизи. Причина смерті - забій головного мозку з крововиливами під оболонку, закрита черепно-мозкова травма. Очевидно, що ці ушкодження виникли від множинних ударів тупими предметами по голові. Ймовірно били руками та ногами" - розповів Максим Новицький.

На питання про те, що загиблого знайшли напівроздягненим і зі зв'язаними ногами, слідчий відповів: "Такої інформації у нас немає в матеріалах провадження. Так само немає подібних повідомлень і від інших представників правоохоронних органів. Вважаємо, що це фейкова інформація".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні