За рік уряд не встиг реалізувати задекларовані цілі, - Констанкевич

0
-13
За рік уряд не встиг реалізувати задекларовані цілі, - Констанкевич
Нардеп від Волині Ірина Констанкевич вважає, що навряд чи можна дати схвальну оцінку роботі уряду.

Про це вона заявила 12 квітня в ефірі програми «Про головне» на телеканалі «UA:Перший».

Народні депутати та все суспільство мають багато запитань до чинних членів Кабінету Міністрів під керівництвом прем'єра Володимира Гройсмана, переконана нардеп від УКРОПу.

«Насправді до уряду є чимало питань, і вони далекі від схвальної оцінки. Якщо ми поговоримо з урядовцями конкретно, тоді зможемо давати оцінку системній плановій і цілісній роботі Кабміну", – зазначила Ірина Констанкевич.

За рік роботи уряд встиг реалізувати далеко не всі задекларовані ним пріоритетні завдання, наголошує вона. Зокрема, освітня та медична реформи навіть не почалися. Досі незрозуміло, у який спосіб уряд планує здійснювати пенсійну реформу, адже поки вона лишається на рівні декларацій, а шляхи подолання дефіциту Пенсійного фонду та встановлення справедливості щодо пенсіонерів з багаторічним стажем роботи досі не озвучені.

«Мала б бути концептуальна основа цієї реформи. Слід чітко й аргументовано пояснити кожен етап і враховувати всі мінуси та проблеми, які існують зараз», – наголосила Ірина Констанкевич.

На думку народного депутата, уряд під керівництвом Володимира Гройсмана все ж має продовжити розпочату ним роботу, адже річного терміну було замало для втілення усіх намірів, а попереду залишилися найскладніші завдання.

Але урядовці мають відзвітувати про свою діяльність перед профільними комітетами Верховної Ради, переконана Констанкевич. Звіт має бути винесений у сесійну залу парламенту для на публічне обговорення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні