Стріляв по вікнах і тягав за коси, - теща ватажка луцької банди Марганії

3
-5
Стріляв по вікнах і тягав за коси, - теща ватажка луцької банди Марганії
Суд розглядає справу так званої "банди Марганії", які, за підозрами правоохоронців, грабували квартири та офіси лучан.

У системному обкраданні звинувачують Даура Марганію і Вадима Пігалюка, яких затримали в середині січня. Нагадаємо, громадські активісти заявили, що затримані – учасники злочинного формування, що налічує кілька десятків чоловік.

Підготовче засідання у судовій справі відбулося в четвер, 13 квітня.

У списку потерпілих – 13 лучан: Сергій Дяченко, Микола Тимощук, Сергій Лещук, Юлія Ільюк, Володимир Матяшов, Єва Корінчук, Андрій Корінчук, Валентин Коваль, Ігор Ковальчук, Тетяна Руй, Євгенія Громико, Володимир Кравчук, а також – Олександр Ніколайчук, учасник громадського формування «Самооборона» та власник магазину «Свій час».

До слова, одна із потерпілих - Тетяна Руй - є тещею Даура Марганії. За її словами, донька уже офіційно з ним розлучилася, тому жінку дивує, що він хоче вийти з-під арешту, бо має на утриманні малолітню дитину. Вона розповіла, що взимку Даур без верхнього одягу виганяв її доньку з дому, і під час "домашніх розборок" стріляв по вікнах.

Крім того, у списку тих, кого, ймовірно, обікрали Даур Марганія та Вадим Пігалюк – благодійний фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Цікаво, що Даура Марганію захищає адвокат Микола Сорокопуд, який є чоловіком народної депутатки Ірини Констанкевич, яка працює в команді Палиці.

У зв’язку із резонансом справи так званої «банди Марганії», її розглядає колегія суддів на чолі із головою Луцького мійськрайонного суду Михайлом Квятковським.

На прохання прокурора, позови усіх потерпілих об'єднали в одну справу, і призначили розгляд справи на 24 квітня.

Захисники обвинувачених просили змінити запобіжний захід із тримання під вартою на домашній арешт. Їхні аргументи - Марганія і Пігалюк не зможуть вплинути на збір доказів, адже розслідування закінчилося. Крім того, у Марганії - неповнолітня дитина, а в Пігалюка - вагітна дружина.

Також захисник Вадима Пігалюка зазначив, що вивчав матеріали розслідування і наразі немає жодного прямого доказу про те, що його підзахисний брав участь у крадіжках.

Суд прийняв рішення продовжити тримати обвинувачених під вартою із можливістю внести заставу - 480 тисяч гривень для Марганії та 128 тисяч гривень для Пігалюка.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Хто такий ватажок луцької банди Даур Марганія? ІНТЕРНЕТ-ПОРТРЕТ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
грузини на Україні не робили фізично і не будуть.... тільки грабунок і розбійні напади за ними...
Відповісти
шо і я теж?
Відповісти
...Вор должєн сідєть в тюрьмє!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні