Лучанці трансплантували серце індійського банкіра

0
-1
Лучанці трансплантували серце індійського банкіра
Лучанці Наталії Омельчук в Індії зробили трансплантацію серця. Донором став 22-річний тамтешній банкір, який загинув в автокатастрофі.

Про це на своїй сторінці у соцмережах написала Ірина Заславець, журналіст телеканалу СТБ - пише Gazeta.ua

"Дівчина втратила дитину, а сама потрапила до реанімації. Без надії вижити в Україні. Їй треба було нове серце, що у нас рівноцінно смерті",- написала Ірина.

Нагадаємо, інтернет-видання Волинь24 писало про історію жінки, яка через грип втратила дитину і сама опинилась на межі життя і смерті.

Наталія Омельчук торік під час вагітності захворіла на грип. Це дало ускладнення на серце. Почались приступи удушення. У легенях набиралася рідина. На сьомому місяці жінці зробили кесарів розтин.

Недоношений хлопчик 40 днів пробув у реанімації. Малюку робили операцію, але це не допомогло. Дитини не стало.

Кілька тижнів тому Наталю оглянули індійські лікарі, які прилітали до Києва. А минулої середи дівчина вирушила до Індії. Щойно вона прибула, стало відомо, що там розбився місцевий банкір.

Про дівчину пишуть усі індійські видання.

"Серце ідеально підійшло Наталі не лише по групі крові. Враховували розмір органу і вагу пацієнтки. Орган доставили чартером за півтори години після того, як у юнака констатували смерть мозку.

Батько загиблого погодився пожертвувати, крім серця, печінку, підшлункову залозу, рогівку і нирки сина. А отже, крім Наталі, були врятовані життя шести інших пацієнтів"- розповіли лікарі-трансплантологи Іndianexpress.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні