--> «Заздрю Поліщуку, бо він має час так глибоко аналізувати листи», - Яковлев | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Заздрю Поліщуку, бо він має час так глибоко аналізувати листи», - Яковлев

8
4
«Заздрю Поліщуку, бо він має час так глибоко аналізувати листи», - Яковлев
Екс-перший заступник луцького мера підколов в.о. міського голови Ігоря Поліщука за те, що той шукає в листах підтексти.

Про це Тарас Яковлев написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, Ігор Поліщук отримав листа від мера Львова Андрія Садового, в якому він звертається до нього, як до виконувача обов’язків міського голови Луцька.

«Вважаю цей лист підтвердженням того, що вищий партійний керівник пані Юлії Вусенко не має жодних сумнівів щодо законності мого обрання на посаду секретаря ради та набуття мною повноважень міського голови», - зазначив в.о. мера.

Тим часом колишній перший заступник мера Тарас Яковлев переконаний, що Ігор Поліщук просто ще не «усвідомив справжню роботу апарату виконавчих органів влади».

«Дивно, що за цей період Ігор Ігорович не усвідомив справжню роботи апарату виконавчих органів ради. А може і не дивно – депутатство з буденною роботою немає нічого спільного», - зазначив екс-посадовець.

З його слів, ніхто не буде блокувати роботу міської ради через те, що незгідний із звільненням Юлії Вусенко та призначенням нового секретаря, мовляв і колишні заступники, і Андрій Садовий залишають за судом право поставити в цьому питанні остаточну крапку.

«Заздрю сьогоднішньому очільнику міста у тому, що має час на такий глибокий аналіз листування з Львівською міською радою (керівники-управлінці мене зрозуміють)», - додав Тарас Яковлев.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не заздрю Яковлеву, бо з такими колегами як Григоренко і Моклиця часу, напевно не було ні на що. Звідси і відповідний результат.
Відповісти
хто візьме яковлева на роботу тому приз.
Відповісти
де я можу забрати свій приз?
Відповісти
Шановний пане Тарасе Ви теж щн не можете сказати що знаєте відповідальнісьть керівника міста бо практично працювали під крилом Романюка і тому Ви недалеко відійшли від Поліщука
Відповісти
раніше мала повагу до Яковлева, здавалось він такий хороший чиновник. Але сьогоднішня його поведінка доводить що це лише здавалось. А може просто при Романюку він по іншому поводився.
Відповісти
Нещасні укропи я вам співчуваю ви навіть не усвідомлюєте як тепер озвіріли люди....
Відповісти
Тому , що Поліщук не такий тупий як ти, Яковлев, Сокільський ЖИД!!!
Відповісти
То піди і подай заявку на включення опалення в будинках. Бо саме таке розумне управлінське рішення на днях прийняв твій розумний полішук... ггг
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні