На Волині пожежники витягнули з палаючої квартири чоловіка

0
0
На Волині пожежники витягнули з палаючої квартири чоловіка
Волинські надзвичайники врятували чоловіка, який перебував у охопленій полум'ям квартирі.

Пожежа сталася у вівторок, 11 квітня, о 23:52 в квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового будинку, розташованого у мікрорайоні Шахтарському, що у місті Нововолинську, - повідомляє парес-служба ДСНС.

Телефонували небайдужі сусіди, які відчувши різкий запах диму терміново викликали рятувальників, а також повідомили, що у помешканні перебуває 39-річний чоловік.

За вказаною адресою виїхали два відділення 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинська. По прибуттю до місця події вогнеборці побачили, що на балконі знаходився чоловік, який потребував допомоги.

Друге відділення рятувальників, одягнувши апарати для захисту органів дихання, вирушили у задимлену квартиру для локалізації і ліквідації пожежі. А начальник караулу Андрій Момот та старший пожежний Віктор Корнійчук піднялися по висувній трьохколінній драбині на балкон третього поверху і провели евакуацію власника квартири. Після чого передали врятованого чоловіка бригаді швидкої медичної допомоги.

39-річний чоловік госпіталізований до Нововолинської міської лікарні з діагнозом отруєння продуктами горіння.

Локалізація пожежі відбулася о 00:23, ліквідація о 00:37. Вогонь устиг знищити лише диван і речі домашнього вжитку та пошкодити кухню з вхідними дверми.

Ймовірна причина пожежі - необережне поводження з вогнем власника квартири.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні