Українцям скасували кабальну абонплату за газ

0
-2
Українцям скасували кабальну абонплату за газ
Національна комісія, що здійснює регулювання в сфері енергетики та комунальних послуг скасувала своє рішення щодо запровадження абонплати за газ.

Про це повідомив голова НКРЕКП під час засідання комісії, передає УНН.


“Ми беремо тайм-аут, щоб провести консультації з громадськістю і урядом, і поки це рішення будемо деталізовано вивчати, переглядати”, — сказав Д.Вовк.

При цьому на уточнююче питання нардепа від Радикальної партії О.Ляшка чи скасовує НКРЕКП своє попереднє рішення, Д.Вовк відповів, що рішення, яке мало б запрацювати з 1 квітня, вони повністю змінюють.

“Повністю змінюємо, скасовуємо - це ідентичні речі. Юридично воно, можливо, інакше називається, але відбудеться скасування рішень, вони не будуть застосовуватись і для жодного українця підвищення не буде”, — додав Д.Вовк.

Нагадаємо, з 1 квітня українці мали платити за газ за двома показниками. Це сталося через розмежування ціни газу і вартості його транспортування і постачання. Зокрема, за рішенням НКРЕКП, з 1 квітня українці окремо мали платити абонентську плату при оплаті газопостачання.

Раніше НКРЕКП планувала на 3 місяці призупинити рішення про запровадження абонплати на газ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні