Україну визнали першою за корупцією серед 41 країни світу

7
0
Україну визнали першою за корупцією серед 41 країни світу
Україна опинилася на першому місці за рівнем корупції серед 41 країни з Європи, Близького Сходу, Індії та Африки (EMEIA).

Про це свідчать результати дослідження, проведеного аудиторською компанією Ernst & Young, - пише УНІАН.

51% респондентів, які брали участь в дослідженні EY Fraud Survey, досі вважають проблему хабарництва та корупції актуальною.

27% опитаних заявляють, що в бізнес-середовищі їхніх країн хабарництво є прийнятним засобом для отримання контрактів, включаючи 14% респондентів із Західної Європи.

Серед 41 країни перше місце посідає Україна – 88% респондентів відповіли ствердно.

Данія, Норвегія і Фінляндія мають найнижчі прояви корупції в бізнесі.

Керуючий партнер компанії EY в Україні Олексій Кредісов зазначає, що "відсутність економічного зростання і поліпшення бізнес-клімату в нашій країні, в комбінації з відсутністю ефективної системи покарання, може підштовхнути бізнесменів до порушення етичних норм".

Так, щоб допомогти бізнесу вижити, принаймні 37% респондентів готові запропонувати грошову винагороду в обмін на укладення або продовження контракту.

"Регуляторні норми справили позитивний вплив на етичні стандарти лише в 12% опитаних нами компаній. При цьому майже третина респондентів вірять в те, що притягнення до кримінальної відповідальності окремих співробітників сприятиме запобіганню шахрайства, хабарництва та корупції серед керівництва", - йдеться в повідомленні.




Як видно у таблиці, у 2015 році Україна у цьому рейтингу була сьомою за рівнем корупції.

"Це дуже тривожні показники, на які варто звернути увагу політичному істеблішменту, й зокрема, представникам законодавчої, виконавчої та судової влади України. Необхідні конкретні дії та показові приклади особистої відповідальності на найвищому рівні", - наголошує Кредісов.

У дослідженні взяли участь 4100 представників великих компаній з 41 країни. Інтерв'ю проводилися на рідних мовах респондентів в режимі онлайн або при особистих зустрічах. Серед респондентів – члени рад директорів, керівники середньої і вищої ланки, а також інші співробітники, що представляють компанії різних розмірів і з різних галузей. Дослідження проводилося і в Україні, де було опитано 100 співробітників компаній.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То це як таких у Європу пускають? Щось тут не те, хочуть вчергове "поиметь" Україну, а потім кордони закриють! Ну не логічно це все виглядає!!!
Відповісти
Верховну ЗРаду бомбануть не мешало бы.Процветающую Украину превратили в Сомали.
Відповісти
Марьинка ,Изварино , Дебальцево , Иловайск....ещё два непомню....вот боевые "успехи " укроармии...причем гонят в мясорубку не киян или харьковчан - селюков и просто работяг....верящим псевдопатриотичным призывам Порошенка....Причем .в ДНР нет ни одного генерала...в укроармии - 6 генералов получают повышения !!!...загубили около 23 000 жизней , 41 000 калек....
Відповісти
Вы реально осознаете что происходит в стране?!
У меня есть чувство нам подставляют какие то левые новости и мы часто не читаем новости из первых рук.
Перебрав кучу источников наткнулся на сайт https://ukrjizn.com/, где чувствуется что журналисты дают хоть какую то реальность в которой пребываем.
Очень важно в современном мире отбирать реальные СМИ.
Вот еще одна топовая статья, которая меня задела: https://ukrjizn.com/vazhlivij-goroskop-dlya-ukra%D1%97ni-vid-najsilnishix-ekstrasensiv/

Надеюсь Вам поможет.
Відповісти
Вы вообще представляете что творится в стране?!
Мне кажется нам подставляют какие то лживые новости и мы часто не получаем новости из первых рук.
Перебрав много источников наткнулся на сайт https://ukrjizn.com/, где вижу что СМИ дают хоть какую то картину жизни в которой живем.
Очень важно в наше время отбирать настоящие СМИ.
Вот еще одна свежая статья, которая меня зацепила: https://ukrjizn.com/povyshenie-zarplaty-srochnikam-v-ukraine/

Надеюсь Вам станет полезной.
Відповісти
Как и многие наши украинцы искал как поехать в Польшу и найти работу.
Перечитал массу сайтов, пересмотрел много роликов на Youtube, но больше всего мне понравился сайт https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вариантов для работы, вычитал отзывы и истории тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом жизни в Польше. Так же узнал как подготовить документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/rabota/rabota-povara-v-polshe-bez-posrednikov.html
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть новостных источников подает неправдивую информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/magnitni-buri-v-kvitni-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/prozhitochnyj-minimum-v-ukraine.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/religiyni-svyata/blagovishhennya-2018-v-polshhi.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/yaka-bude-pogoda-na-pasxu-2019-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/socialna-dopomoga/socialni-pilgi-na-v-ukra%D1%97ni.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні