Вибори на Волині: Хто йде на голову Заборольської громади. СПИСОК

16
-4
Вибори на Волині: Хто йде на голову Заборольської громади. СПИСОК
На посаду голови Заборольської громади претендує три кандидати.

Усі претенденти очолити новостворену громаду – самовисуванці, повідомляє громадянська мережа ОПОРА.

Зокрема, за місце голови буде боротися колишній депутат Луцької міської ради, 35-річний Антон Сосновський. Він проживає на окрузі: у селі Всеволодівка і наразі місцем роботи вказав громадське об’єднання «Волинський блок».

Антон Сосновський (зліва) двічі був депутатом Луцької міської ради
Антон Сосновський (зліва) двічі був депутатом Луцької міської ради

Також кандидатом зареєструвався чинний голова Заборольської сільради, 50-річний Валерій Боярський.

Валерій Боярський – нинішній голова Заборольської сільради
Валерій Боярський – нинішній голова Заборольської сільради

Третій кандидат – активіст із Луцька, секретар волинського осередку Соціалітичної партії, 32 річний Ілля Токаренко.

Ілля Токаренко «прославився» у Луцьку тим, що в знак протесту проти відсутності гарячої води влаштував у міськраді «банний день»
Ілля Токаренко «прославився» у Луцьку тим, що в знак протесту проти відсутності гарячої води влаштував у міськраді «банний день»

Крім того, на вибори 26-ти депутатів Заборольської громади зареєструвалося 123 кандидати.

Довідково. Заборольська громада об’єднала 14 населених пунктів (6 871 чол.): с. Забороль, с. Антонівка, с. Великий Омеляник, с. Всеволодівка, с. Олександрівка, с. Боголюби, с. Богушівка, с. Тарасове, с. Одерад, с. Городок, с. Сьомаки, с. Шепель, с. Заболотці, с. Охотин.

Нагадаємо, 30 квітня відбудуться вибори до 5 новостворених волинських громад: Заборольської (Луцький район), Колодяжненської (Ковельський район), Вишнівської (Любомльський район), Самарівської та Забродівської (Ратнівський район).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Думаю, що Сосновський - найкращий варіант.
Відповісти
Сосновський то такий собі баласт суспільства, нічого в руці важчого за вилку і стопку не тримав. Як можна тільки подумати про те аби віддати йому таку посаду.
Відповісти
Чому кожен українець ? оформляючись на роботу, навчання, в Армію - зобовязанний пройти обов'язково медичну комісію. ( професійний відбір). А депутати і чиновники не проходять ... ?, Потім з'ясовується в судах і на слідствах, що вони хворі , немічні і не дієздатні або просто не підсудні, дурні і ідіоти
Відповісти
це просто клас..............................................
Відповісти
О, богі! Сосновський, Токаренко - та за ними психлікарня плаче!!! Люди схаменьться!!!!
Відповісти
Токаренко прийде то хоч щось буде! Ідіоти одні балатуються! За Іллю двома руками!
Відповісти
Ідіот той хто називає токаренке не ідіотом....
Відповісти
З трьох кандидатів я знаю одного а саме Боярського ! Він став головою Заборольсь сільської рад нещодавно , проте вже багато встиг зробити !!!! І тепер видно що в селі з'явився господар ! Тож я і всі мої знайомі підтримуємо саме його!
Відповісти
Ну, й і морди стрьомні.
Відповісти
Боярський достойний кандитат!
Відповісти
перший кандидат на фото напевне добре знає як навести лад, але не на теренах Заборольської сільської ради, а на теренах власного карману. Для чого працівнику громадського об’єднання «Волинський блок» йти на голову сільради, Вам замало роботи? То візьміть гектарів зо три хоча б землі і лушпаште!
Другий кандидат
Відповісти
Другий кандидат
Відповісти
Перше враження...простий сільський дядько, для голови сільради само раз (за фото на фоні природи, а не душного офісу, окрема подяка!) Від людей чула багато позитивних відгуків про вже зроблені (а не обіцяні тільки!!!!!) справи, тому думаю, що цьому кандидату необхідно набратися терпіння та сили, щоб не підвести громаду.
Третій кандидат
Відповісти
Фото з тазіком прекрасне! Люди, будьте серйознішими, тазіки та власний мозок використовуйте за призначенням і тоді і у вас і у нас все буде гаразд!
Відповісти
Боярський Валерій Федорович достойний кандидат. Людина мудра з досвідом,господар і гарний сім'янин,чого не можу сказати про Одсосновського. Токаренко взагалі клоун, надінь того тазика на голову Сосновському і зніміться з виборів,не ганьбіться .
.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні