Охочих змінити Луцьк кличуть в одне місце. Поліщук зацікавився

8
7
Охочих змінити Луцьк кличуть в одне місце. Поліщук зацікавився
У Фейсбуці створили нову групу для обговорення ідеї того, як змінити Луцьк.

Групу «Як змінити Луцьк» створив активіст Ігор Алексеєв. Її можна переглянути за адресою facebook.com/TuningLutsk

«Це публічний майданчик, де кожен зможе поділитись своїми баченнями розвитку Луцька. Ваші креативні ідеї, конструктивні пропозиції й рішення» - пояснив він.

«Сумарний інтелектуальний потенціал 220 000 жителів Луцька однозначно може спродукувати значно більше, ніж купка чиновників в муніципалітеті», - пояснив ініціатор створення групи.

Виконувач обов’язків міського голови Ігор Поліщук відреагував на ініціативу і заявив, що буде стежити за групою.

«Зобов'язуюсь особисто моніторити дану сторінку, зобов'яжу й заступників. Ті ідеї, які можна буде реально втілити на практиці і підуть на користь місту будуть взяті в роботу. Зробимо максимум того, що від нас залежить за той час, який нам буде відведений» - пообіцяв Поліщук.

У групі уже є близько десятка пропозицій. Учасники групи публікують фото креативних вуличних сидінь, пандусів і освітлень. І навіть діляться цілими стратегічними баченнями розвитку міста.

До прикладу, юрист Вадим Матвіїв заявив, що для того, аби змінити місто, треба, по перше усунути старих «земельних» чиновників, провести аудит земель міста, а також повність оновити депутатський склад міської ради.

Волонтерка Вероніка Федосова-Цибульська запропонувала створити громадську Екологічну постійно діючу комісію, яка б контролювала зелені насадження і паркові зони, водойми і зони відпочинку, і навіть культуру та безпеку співіснування людей і тварин в умовах міста.

А журналіст Костянтин Яворський запропонував перефарбувати усі пам’ятники міста, домалювавши, наприклад Лесі Українці кольорове вбрання, а Михайлу Грушевському – вишиванку і коричневий жупан.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ай да молодець Алєксєєв!Видно нашого здалеку.Що небуть запропонувати лохам аби повірили в "грандіозну" ідею. Наш фізично працювати не буде!
Відповісти
Алєксеєв, скоро вибори?
Відповісти
Зобовязати Алексеева повернути борги .
Відповісти
Навчи свою маму не зривати з дошки оголошення та рекламны проспекти і кидати їх під ноги у підізді. Навчи поважати труд прибиральниці та людей. І зроби мамі сущилку щоб мала де сушити білизну. Почни з елементарного щоб повірити у більше.
Відповісти
А нічо так замахнувся Поліщук "Ті ідеї, які можна буде реально втілити на практиці і підуть на користь місту будуть взяті в роботу". Ти ж в.о. а не вибраний громадою. Поточні питання виріши спочатку. Бачу укропівці реально впевнені в захопленні міста
Відповісти
НИЩАТЬ ЗЕЛЕНІ ЗОНИ в МІСТІ нечуваними темпами . ВИ порівняйте , що було і що залишилося ! ІМ руки треба повідбивати за таке варварство . ЗАРАДИ бабла вирізали скільки ялинок біля ПРОМЕНЯ -- в басейн треба , а -бачте авто треба десь притулити .
Відповісти
Грушевського і Костю одіти в шаровари.
Відповісти
"Охочих змінити Луцьк кличуть в одне місце"В дупу?.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні