--> Бив свою бабцю по голові за те, що не давала пропити холодильник | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Бив свою бабцю по голові за те, що не давала пропити холодильник

7
9
Бив свою бабцю по голові за те, що не давала пропити холодильник
Один з затриманих днями у Луцьку розбишак може бути звинувачений у побитті літньої людини: заяву у поліцію на нього написала власна бабця, яка прийшла до міськвідділу вся в синцях і з розсіченим носом (на фото).

Нагадаємо, у п’ятницю увечері в Луцьку за бійку затримали кількох молодиків.

ХОТІВ НАЇСТИСЯ СКЛА

«Пригоди» продовжувалися вже й після того, як розбишак доправили до міськвідділу. Як інформує власкор Волинь24, туди з’явилася літня жінка, яка розповіла: того дня її внук хотів винести з дому і продати холодильник. Бабця стала заважати цьому – і внук зі злості побив стареньку.

До слова, внук (на фото у жовтій куртці) вів себе у відділку поліції неадекватно. Спочатку з розгону намагався вибити двері. Опісля знайшов під батареєю шматок скла – і намагався його з’їсти.

Правоохоронцям довелося навіть везти дурня на обстеження у лікарню, аби впевнитися, що той таки не встиг проковтнути нічого небезпечного.



ОНУК-СИРОТА

Автори проекту «Нічна варта» на ВолиньPost повідомляють, що за інформацією активістів «Самооборони» кілька днів до внука з бабусею уже викликали поліцію. Проте тоді ніхто не відчинив дверей.

Як виявилося, бабуся прийшла до міськвідділу ще й тому, що не могла потрапити додому. Ключі від квартири забрав внук.

Хлопець живе разом з бабцею: батько помер, матері теж немає.

«Я додому не піду, я тут буду, у вас ночувати», - казала бабуся, боячись внука. Її все ж вмовили поїхати додому: вночі її туди доправили самооборонівці.

Заголовне фото - ВолиньPost.
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Виродок, а бабусю дуже шкода (
Відповісти
обратилась к украинским депутатам и президентам. - "Вы считаете, что в стране самая главная проблема: на каком языке нам говорить? С новыми названиями улиц народу легче жить будет? Вы что, дебилы там все? До чего вы довели пенсионеров, учителей, медиков, ученых, спортсменов, работников культуры, рабочих, интеллигенцию и т.д.? Людям кушать нечего! Из страны выезжают массово, кто куда. Это у кого есть возможность, а остальные концы с концами еле сводят! Средний бизнес уничтожен, крупные инвесторы убежали и продолжают убегать из Украины. Что ждет Украину в будущем? Наркомания, алкоголизм, бандитизм, преступная молодежь размножается со скоростью света", - подчеркнула она.
По ее мнению, сегодняшняя полиция, как в 1990-е гг., сотрудничает с бандитскими группировками.

"Коррупция стала похлеще, чем была при том правительстве. Растут бандитские группировки, угоняют машины, грабят квартиры, раздевают и избивают прохожих прямо на улице и средь бела дня! Никто не занимается воспитанием подрастающей молодежи. У людей нет денег давать достойное образование и воспитание своим чадам. Кружки и секции - платные. Нужно быть всем миллионерами, чтобы оплачивать их. А ведь у большинства семей - по несколько детей! У вас что там план по скорейшей ликвидации Украины как таковой? У меня накипело! А вы что думаете по этому поводу?" - резюмировала артистка, обратившись к своим подписчикам в соцсетях. Евреи России и евреи Украины столкнули на кровопролитие двох стран народы , а сами рабатают на Израиль и его оборону. Читайте что обозначает слово - ХУЦПА ... Станет известно евреев цинизм и сверхнаглость их !!!
Відповісти
адресу цього виродка
Відповісти
нктауйте зі мною через ФБ. І що це Вам дасть?
Відповісти
Ось яка вдячність за любов (((((* виродок
Відповісти
Дав би сам йому кіздюлєй,щоб відчув як це,коли б'ють не рівносильні!
Відповісти
бідна ця бабця стільки пережила,і синів перехоронила і чоловіка.ще й онук виродок домучить на старості літ. нема добра на жаль в житті цієї бабці....кожен раз випробовування долі.Одне спасіння,щоб онуки до Польщі забрали до себе
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні