На Київщині затримали гвалтівника та вбивцю пенсіонерки

1
-9
На Київщині затримали гвалтівника та вбивцю пенсіонерки
Оперативники Головного управління поліції Київської області затримали підозрюваного у вбивстві пенсіонерки.

Про це повідомив глава Національної поліції України Сергій Князєв, передає УНН з посиланням на прес-службу МВС.

“Чоловік спочатку зґвалтував, а потім вбив літню жінку. Три місяці тому він звільнився з місць позбавлення волі за "законом Савченко“, де відбував покарання за умисне вбивство”, — цитує слова С.Князєва прес-служба відомства.

За його словами, на початку квітня до поліції Київщини надійшло повідомлення від жительки міста Березань, що вона у кущах на узбіччі виявила оголене тіло невідомої жінки з численними тілесними ушкодженнями.

Як стало відомо згодом, розповів С.Князєв, потерпілою виявилася 72-річна місцева жителька, яка напередодні поїхала з дому на велосипеді і зникла. Експерти встановили, що жінка померла від крововиливу в головний мозок та перелому шийного хребця.

За словами голови Нацполіції, під час проведення низки оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили особу підозрюваного та затримали його.

“Працівники карного розшуку Київської області затримали цього злочинця. Він має коротку біографію: раніше судимий за вбивство, уродженець Харківщини, звільнений за "законом Савченко“ три місяці тому, не відбувши більшої частини покарання”, — повідомив він.

Встановлено, що 24-річний харків’янин проживав на горищі у будинку, розташованому поруч місця скоєного злочину. Там поліцейські провели обшук, звідки вилучили одяг зі слідами крові, сумку з особистими речами та зошит з записами сексуально-насильницького змісту.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення чоловіку підозри у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
обратилась к украинским депутатам и президентам. - "Вы считаете, что в стране самая главная проблема: на каком языке нам говорить? С новыми названиями улиц народу легче жить будет? Вы что, дебилы там все? До чего вы довели пенсионеров, учителей, медиков, ученых, спортсменов, работников культуры, рабочих, интеллигенцию и т.д.? Людям кушать нечего! Из страны выезжают массово, кто куда. Это у кого есть возможность, а остальные концы с концами еле сводят! Средний бизнес уничтожен, крупные инвесторы убежали и продолжают убегать из Украины. Что ждет Украину в будущем? Наркомания, алкоголизм, бандитизм, преступная молодежь размножается со скоростью света", - подчеркнула она.
По ее мнению, сегодняшняя полиция, как в 1990-е гг., сотрудничает с бандитскими группировками.

"Коррупция стала похлеще, чем была при том правительстве. Растут бандитские группировки, угоняют машины, грабят квартиры, раздевают и избивают прохожих прямо на улице и средь бела дня! Никто не занимается воспитанием подрастающей молодежи. У людей нет денег давать достойное образование и воспитание своим чадам. Кружки и секции - платные. Нужно быть всем миллионерами, чтобы оплачивать их. А ведь у большинства семей - по несколько детей! У вас что там план по скорейшей ликвидации Украины как таковой? У меня накипело! А вы что думаете по этому поводу?" - резюмировала артистка, обратившись к своим подписчикам в соцсетях. Евреи России и евреи Украины столкнули на кровопролитие двох стран народы , а сами работают на Израиль и его оборону. Читайте что обозначает слово - ХУЦПА ... Станет известно евреев цинизм и сверхнаглость их !!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні